dede yi gönderip lucescu yu getirmeleri lazým bence en iyisi o kendi de istiyor zaten
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
dede yi gönderip lucescu yu getirmeleri lazým bence en iyisi o kendi de istiyor zaten
Bu yönetim ve hocayla ancak bu kadar. Artýk bir þeylerin deðiþmesi lazým. Geçen seneki güzel ortamý bozdular. Bir veya iki tane nokta transfer yapýlacaðýna kafalarda soru iþaretleri yaratan transferler yapýldý. Ýþte sonuç!!! Gerisini fazla merak etmeye gerek yok. Fenerbahçe için perþembenin nasýl geleceði çoktan belli. 100 yýl sonra avrupada bi isim yaptýlar bu gidiþle onuda bitirecekler yanarýmda buna yanarým.
herkes bi gerçeði atlýyor gibime geliyor...aurelio gibi bi orta saha hamalýnýn yerine en az o ayarda bir orta saha hamalý bulamazsa fenerin bu gidiþatý devam eder...sorun aragones,alex,guiza falan deðil bana göre...sorun aurelio...selametle
geçen yýl bir maç sonrasý sizinle zico üzerine tartýþmýþtýk zico gitsin diyordunuz bende size ziconun gitmesi herþeyi halletmez demiþtim ne yazýkki üzgünüm haklý çýktýk ve zicoyu arar olduk en azýndan takýmý tanýyordu. bence zararýn neresinden dönülürse kardýr dede acil olarak yollanmalý ben yönetsem feneri bundan daha kötüsü olmaz..
fenerbahçe bu seneye lige havlu atarak baþaldý hayýrlý olsun
umarým avrupada baþarýlý olur
selmaetle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
balýk baþtan kokar bu baþkan artýk devrini tamamladý feneri kandi ciftliði gibi yönetmeye baþladý gitsin artýk yazýk bu taraftara bu topculardan da bir sey olmaz hepsi ruhsuz baþarýya ac adam istiyoruz caným isteyince oynarý caným istemsse oynamam diyen adam istemiyoruz ne kadar ruhsuz varsa deolup gitsin yürekten oynayan istiyoruz herkese sagýlar
dede dede dediler guiza dediler trilyonluk fenerin düþtügü hale bak
dün dede ve guiza takýmýn en kjötüleriydi
zor dostum zor
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
sývasspor basarýlý býr futbol oynamýstýr.hak eden taraf onlardý ve kazandýlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri