Turksatta Yayına Başlayan Tv Kanallları Hakkında Bilgileri Ben Vereceğim sizde katkıda buluna bilir siniz
Turksatta Yayına Başlayan Tv Kanallları Hakkında Bilgileri Ben Vereceğim sizde katkıda buluna bilir siniz
Konu Volkan tarafından (25-09-2008 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir.
türkiyenin ilk havacılık temalı kanalı 8 ekimde yayına başlıyot iyi sehirler
arkadaşım birinci messajında kendi sitesının reklamını yapmışsın. belkı istemedın ama bu şekilde yaparsan reklam olur ve bu forumnda bu yasaktır. lutfen paylaşımlarınıza bu tur linkler ve başka sitelrı karıştırmadan devam edın.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Arkadaşım mümkünse bu yeni gelen kanalların frekanslarını veya ne zaman uyduya çıkacağınıda yazarsanız, sanırım daha verimli bir paylaşım olur kanısındayım. Paylaşımların için şimdiden teşekkürler.
Saygılar.
Hangi uyduya çıkan verdigi şeyin ne oldugunu bilmiyor arkadaş
demiş arkadaş söyledigi şey Airport Tv isimli kanaldır.türkiyenin ilk havacılık temalı kanalı 8 ekimde yayına başlıyot iyi sehirler
Bu da 12729 H 30000 Türksat Teleport dagıtım trasporterından yayın yapıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri