Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Numarasını Turkcell'e taşıyana her ay 30 dk bedava

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Numarasını Turkcell'e taşıyana her ay 30 dk bedava

Numarasını Turkcell'e taşıyana her ay – 30 DK BEDAVA!

Numaranız aynı kalsın! Kalitesi Turkcell olsun ;)
    Üstüne bir de her ay 30 dk bedava konuşun!

Hemen Turkcell İletişim Merkezleri'ne veya Turkcell Satış Noktalarına gelip başvurunuzu yapın. 9 Kasım sonrasında numaranız otomatik olarak Turkcell'e taşınsın. Siz de Turkcell'e hoş geldiniz hediyesi olarak 6 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle ayda 30 dakika bedava konuşma kazanın. # Kampanya, 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell Satış Noktalarına gelerek 9 Kasım 2008 tarihinden sonra Numarasını Turkcell'e taşımak üzere yazılı başvurularını yapan ve bu tarihten sonra başvuruları onaylanan bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.
    # Kampanyadan yararlanabilmek 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell'e numaralarını taşımak için yazılı başvuruda bulunmak yeterlidir.
    # Başvurularının 9 Kasım sonrasında onaylanmaları halinde bu hatlar belirtilen kampanyadan otomatik olarak yararlanmaya başlarla# Kampanya 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında geçerlidir.
    # Kampanyaya, belirtilen tarihler arasında Turkcell İletişim Merkezleri veya Turkcell Satış Noktaları'na gelerek 9 Kasım 2008 tarihinden sonra Numarasını Turkcell'e taşımak üzere yazılı başvurularını yapan ve bu tarihten sonra başvuruları onaylanan bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları için geçerlidir.
    # Kampanyadan yararlanabilmek 6 Ekim – 9 Kasım 2008 tarihleri arasında Turkcell'e numaralarını taşımak için yazılı başvuruda bulunmak yeterlidir. Başvurularının 9 Kasım sonrasında onaylanmaları halinde bu hatlar belirtilen kampanyadan otomatik olarak yararlanmaya başlarlar.
    # Ücretsiz süreleri dışındaki tüm görüşmeleri kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.
    # Bu kampanyadan faydalanan bireysel ve kurumsal faturalı hat veya faturasız hat kullanıcıları 6 ay boyunca 30 dakika tüm Turkcell hatları ile ücretsiz görüşebileceklerdir.
    # Kampanya yurtiçi şebeke içi ve yurtiçi şebeke dışı görüşmelerde geçerlidir.
    # Turkcell'in kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkı saklıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben numaramı turkcele değilde turkcelimi başka taarafa taşıyacagım!!!
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6 ay 30 dakika bedava verecek ondan sonra geçirecek.
    yaşasın avea 30 kontör ver ayda 150 dakika bedava konuş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı patriot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    150 dk kimle konuşacaksın kimin telefon rehberinde 150 dk konuşabilecek kadar avea numarası var ki hemde 150 kontor yüklemek zorunda kalacaksın.

arkadaşım türkiyedeki en ucuz en hesaplı tarife türkcell indir bilmiyosanız zahmet olmazsa araştırın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10 yıl turkcell faturalı hattım var telsim avea ara sıra kullandım turkcell gibisi yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turkcellden şaşmam
    Kullandıgım ekipmanlar;
    Vestel Smart 4K-Next Machina 3d,Next 2000 Fta,Atlanta Smart G3,Tivibu uydu yasal abonelik,Netflix,Youtube Premium

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben numaramı turkcele değilde turkcelimi başka taarafa taşıyacagım!!!
    aynen bende öyle TEBRİKLER

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    150 dk kimle konuşacaksın kimin telefon rehberinde 150 dk konuşabilecek kadar avea numarası var ki hemde 150 kontor yüklemek zorunda kalacaksın.

arkadaşım türkiyedeki en ucuz en hesaplı tarife türkcell indir bilmiyosanız zahmet olmazsa araştırın.
    150 kontör yüklemek şart değil 120 yazıp 2200'a mesaj yollayıp 25 kontöre 30gün 120 dakika konuşabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı patriot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum bu 30 kontör nasıl oluyor banada anlatsana ben beceremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mustione Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş bence sen biraz araştır en kazık turcell
    söyle bana başka hangi şebeke kendi içinde bile 4 kotör dakida başına alıyor
    he4m ben mejburmuyum sadece turcellilerle konuşmaya verdiği hediye vs başka bir oparatörü aradınmı 10 misli g...ç.riyor
    sen şimdi diyeceksin ayda 250 kontör yükle ucuza konuş ben her ayda 250 kontör yüklersem çoluk çocuk ne yiyecek
    bence diğer iki oparatörde turcellden ucuz hem ben onlarında güçlenmesini isterim şahsen daha kaliteli ve daha çok rekabet ortamının oluşması açısından
    Demir almak gelmişse zamadan meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri