türksattaki gereksiz reklam kanalları silinmiştir.
tps ile izlenen kanallar sıralanmıştır.
Dosyalar ektedir.
türksattaki gereksiz reklam kanalları silinmiştir.
tps ile izlenen kanallar sıralanmıştır.
Dosyalar ektedir.
Konu badtempered tarafından (27-09-2008 Saat 21:24 ) değiştirilmiştir.
teşekkürler arkadaşım
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
bence bu cihaz çok güzel menu olsun kullanım olsun şahane bir cihaz ben olsam goldmasterın yerine bu cihazın yazılımı üzerine auto ve sharın g için yoğunlaşırım bana göre guzel bir cıhaz
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
evt bencede güzel
eyv saol
sevgili 40400 kullanıcıları.bu cihazla telstar uydusunu izleyebilirmiyiz.burdaki reality ses sorunu varmı..acaba yardımcı olanlar simdiden teşkler..
Ben basit bir şey öğrenebilir miyim?Hiç denemedim ama modül olmadan kanal şifreleri elle girilebilir ve çözülebilir mi?
bu liste 40400ci serisine atalıbalirmi?tşkler iyi çalışmalar...
atılır kardeş
selam emegine saygı dostum yanlız fta mı cı mı keske onuda yazsaydın kanal tablosunu
kanal dosyalarını indiremedim download başlarken anında kapanıyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri