Arkadaşlar bende goldmaster dm 48000 cı cihaz var ntvspor şifresini biss bölümünde hangi satıra girmem gerekiyor sadece satırı söyleseniz yeter
Arkadaşlar bende goldmaster dm 48000 cı cihaz var ntvspor şifresini biss bölümünde hangi satıra girmem gerekiyor sadece satırı söyleseniz yeter
Konu badtempered tarafından (26-09-2008 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir.
40100 ci ile aynı yazilimi kullanır.
kumanda üzerinden menü tuşuna basınız basınız oyunlar içersinde Kod Düzenle seçeneği üzerinde ok tuşuna basınız açılan şifre menüsüne 0000 yazınız ve gelen menüden kumanda üzerindeki sağ sol tuşlarını kullanarak Biss şifreleme sistemine giriniz. 1FF9 satırı üzerinde kumanda üzerinden kırmızı tuşuna basınız ve 8Byte *** seçeneği üzerinde ok tuşuna basarak şifreyi giriniz. Gelen menü üzerinde ok seçeneği üzerinde ok tuşuna basarak kaydediniz.
Not: Kod düzenle seçeneği aktif değil ise Menü içersinde 19370 gelen şifre menüsüne 2486 yazarak emuyu aktif ediniz.
teşekkürler bilgi için ama 1ff9 satırında kırmızı tuşa bastıktan sonra 8 byte değilde 16 hanelik bi yer geliyo oraya A021230035461400 girincede açmadı
Konu PASA87 tarafından (26-09-2008 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar lütfen bilen biri yardımcı olabilirmi
geçen sene ntvsporu açıyordum ama bu sene açamıyorum
lütfen aranızda goldmaster dm 48000 cihazı olan varsa bana yardımcı olabilirmi 1ff9 satırına girince açmadı.
bana sadece biss k eylerini hangi satıra girilince açıldığını söylerseniz çok sevinirim.teşekkürler.
arkadaşlar bu cihazdan kullanan varsa yardımlarınızı bekliyorum sadece şifreleri hangi satıra girceğimi söylerseniz sevinirim
A021230035461400 bu açmaz arkadaşım A02123ff3546148f olacak bi dene açması lazım ben bu şekilde açtım
ya zaten bu satır mutlaka vardır ordakinide değiştirebilirsin satır o kadar öneml
i değil bence
arkadaşlar en üst bölümde 1xxx başlayan *** olacak mı?? yoksa sadece A02123ff3546148f yeterlimi ?
arkadaşlar bu şekildede denedim olmadı geçen sene izleyebiliyordum ama bu sene açamadım ntvsporu acaba yazılımla bi alakası varmıdır
cihaz goldmaster dm 48000 cı
lütfen yardım bekliyorum moderatör arkadaşlardan.
teşekkürler.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri