REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Star Tv Yeni Bıss şifreleme Sistemi Ve Bayilerimizde Oluşan Yoğunluk Hakkında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yayında nasıl bir kesilme oldugu v.s hakkında hiçbir bilgim yok fakat normal diye düşünüyorum.

sonuçta digitürk yayını Türksat üzerinden alıyordur.Kanal şifreye gecince onlar çözüp veresiye kadar arada kesinti olmuştur diye düşünüyorum.

@eymen222

aynı sözleşmenin öyle oldugunu bizde biliyoruz.

kaldıki aynı uydudan birbaşka ülkenin kanalı başka bir dilde şifresiz olarak veriyo (Ans Grup isimli türksattaki kanal)

bana mantıklı gelmiyo zaten şifreli olması ama bir açık bulmuşlardır.
    arkadaşım ..herhangi bir taraf tutmaksızın normali yazdım..hal böyleyken D-smartın kanalı şifreli gösterip kendi sadevce kendi platformunda yayınlayacağını bildirmesi ve bu konuda reklam yapması ..tüketiciye hakkaniyetli bir hareket değildir aksine d-smartın kendi satışlarını arttırmak için uydurmuş bir komplodur UEFA maçı şifreli yayınlayamazsın diye açık hüküm koyuyorken D-smart hangi cüretle star tv nin şifreli olan maç saatini sadece d-smartta açık olacağını reklamla duyuruyor sorarım ....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı eymen222 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ..herhangi bir taraf tutmaksızın normali yazdım..hal böyleyken D-smartın kanalı şifreli gösterip kendi sadevce kendi platformunda yayınlayacağını bildirmesi ve bu konuda reklam yapması ..tüketiciye hakkaniyetli bir hareket değildir aksine d-smartın kendi satışlarını arttırmak için uydurmuş bir komplodur UEFA maçı şifreli yayınlayamazsın diye açık hüküm koyuyorken D-smart hangi cüretle star tv nin şifreli olan maç saatini sadece d-smartta açık olacağını reklamla duyuruyor sorarım ....
    Bakın ben iki platform kullanıcısı da degilim ! ayrıca satıcısı v.s

Her ne olursa olsun burada yazılanların bir markayı karalama v.s boyutuna getirseniz gerekli işlemleri arkadaşlar yapar bu yüzden cümleleri biraz yumuşatırsak iyi olur diye düşünüyorum.

Konuya döncek olursak ben nasıl bir kesinti oldu bilmiyorum fakat yayını digitürk bizim normalde star tv den alıyor yani kesintiyi dogan yayın holding nasıl yapıcak anlamadım.

Onu bir tarafa bırakalım.Dogan Yayın Holding İle D-Smart ı ayırt etmemiz lazım.

Star Tv Dogan Yayın Holding kanalıdır.D-Smart ta Dogan holding e baglıdır.

Buraya bu konuyu açan arkadaş D-Smart satıcısıdır kendisi ve onlara okudugunuz şekilde mailler gelmekte ve o da bizle paylaşıyor

zaten orada anlamsız kısımlar var (en azından ben anlamadım) fakat istedikleri kadar şifrelesinler biz yine izleriz ki yine izleriz onla ilgili link verdim daha önce

Kendileri kaybeder reklam bakımından

Ayrıca bir önceki maçta yayınlar şifrelencek sadece D-Smart ta izlencek gibi anlam cıkıcak mailler vardı piyasada ne oldu yine izlendi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zor biraz ?
    Konu f47xfenerli tarafından (26-09-2008 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu olay tamamen D-smart kutularının satışıyla alakalı ben bizzat ege bölge müdürüyle görüştüm daha doğrusu bayileri geziyordu ve verdiği bilgi
    aynen şu daha öncede yazmıştım D-smart kutularını satmak için bu yolu izliyorlar dediği aynen buydu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hem izlesek ne olurki fenerin oynadığı futbol ortada salı günüde eminim
    kadıköyde tam bir rezalet olacaktır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu olay tamamen D-smart kutularının satışıyla alakalı ben bizzat ege bölge müdürüyle görüştüm daha doğrusu bayileri geziyordu ve verdiği bilgi
    aynen şu daha öncede yazmıştım D-smart kutularını satmak için bu yolu izliyorlar dediği aynen buydu...
    bencede D-SMART satmak için bu yolu izliyorlar.

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hem izlesek ne olurki fenerin oynadığı futbol ortada salı günüde eminim
    kadıköyde tam bir rezalet olacaktır...

inşallah dediğin gibi olmaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neyi tartışıyorsunuz ki?ben şahsen şaşırmadım..
    d-smart ın tüketiciyi yanılttığını,cihazlarını sattıktan sonra film maç vs gibi yayınları ücretliye çevirdiğini ve bununda tüketiciye yalan beyanda bulunarak cihaz satmaktan başka bişey olmadığını,ucuz fiyata cihaz atarak dijital platform kurulamayacağını bilmeyen mi kaldı sanki..
    hem zaten maçı şifreledilerde neoldu?Seyredilmedimi sanki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Star Tv Yenİ Biss Şİfreleme Sİstemİ Ve Bayİlerİmİzde OluŞan YoĞunluk Hakkinda

STAR TV YENİ BISS ŞİFRELEME SİSTEMİ VE BAYİLERİMİZDE OLUŞAN YOĞUNLUK HAKKINDA

Değerli İş Ortağımız;

Bölgesel sınırlama zorunluluğu ve yayın hakları nedeniyle 30 Eylül Salı günü Star TV tarafından şifreli olarak yayınlanacak olan Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı D-Smart 24. kanalda Star TV’de kesintisiz olarak izlenebilecektir. Maçın HD yayını HD-Smart 112. Kanaldaki HD TV Smart’tan yapılacaktır.

3.06 yazılım versiyonu ile birlikte D-Smart’ın yeni BISS *** şifreleri kullanılacağından normal uydu alıcılarının yayını izleyememesi sonucu bayilerimizin de yoğun olması beklenmektedir. Özellikle 30 Eylül ve 1 Ekim tarihlerinde mağazalarınızın müşteri taleplerini karşılayacak şekilde hazır ve açık olmasını rica eder, bilgilerinize sunarız.

Kadir Gecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

Saygılarımızla,
    D-SMART

alıntıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her ihtimale karşı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bakınız.

Forum a maç saati aşırı yüklenme oldugu için kilitleniyor o yüzden notmu alırsınız naparsınız bilmem ama aklınızda dursun ;)
    bekliyoruz

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri