İyide bu konuyu neden 2 ci kez veriyorsunki anlamadım.Konu kapanmıştır..
Teşekkur: 0
İyide bu konuyu neden 2 ci kez veriyorsunki anlamadım.Konu kapanmıştır..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
yani maçları starda izleyemeyeceğiz
arkadaşlar bu d-smartın koskoca bir yalanı ... UEFA nın şampiyonlar ligi maçları şifreli yayınlanamaz diye kuralı var ... star tv şifreleri kendi web adresinden duyurdu .dahası diğer platform (DİGİTURKTE) star tv açık olarak izlenebilecek ..d-smart bunu böyle yaparak tüketiciyi kandırıp satış yapma peşinde bilgilerinize
yayında nasıl bir kesilme oldugu v.s hakkında hiçbir bilgim yok fakat normal diye düşünüyorum.
sonuçta digitürk yayını Türksat üzerinden alıyordur.Kanal şifreye gecince onlar çözüp veresiye kadar arada kesinti olmuştur diye düşünüyorum.
@eymen222
aynı sözleşmenin öyle oldugunu bizde biliyoruz.
kaldıki aynı uydudan birbaşka ülkenin kanalı başka bir dilde şifresiz olarak veriyo (Ans Grup isimli türksattaki kanal)
bana mantıklı gelmiyo zaten şifreli olması ama bir açık bulmuşlardır.
[QUOTE=Kosavalı®;354177]Digiturkte starı kesik kesik verdiler malesef.digiturkte malesef birşey yapamadı.[/QUO
star tv d- smartın (DOĞAN TV YAYINCILIĞIN ) kanalı olduğu için açık verilmesi mecburiyetindeyken bile ..sırf digiturke komplo olsun diye d-smart tarafından kesintili verildi. amaç digiturk üyelerini bıktırmaktı...ancak Digiturk UEFA nezdinde şikayette bulundu ...gelecek şampiyonlar ligi maçı starda açık olacağı yüksek ihtimaldır
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri