bir milli maci turk olarak dunyanin 7 bucaginda yasayan uydu alicisi olan turklere COK DEGIL MILLI MACI DAHI izlettirmeyen ve bunlara bu izni veren hukumete de YAZIKLAR OLSUN
Teşekkur: 0
bir milli maci turk olarak dunyanin 7 bucaginda yasayan uydu alicisi olan turklere COK DEGIL MILLI MACI DAHI izlettirmeyen ve bunlara bu izni veren hukumete de YAZIKLAR OLSUN
Konu Admin tarafından (01-10-2008 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.
bu şifreleeme sistemine artık hükümetin bir el atması lazım yakında kurtlar vadisi bile şifreye girecek nerdeyse ya
Konu kucer06 tarafından (30-09-2008 Saat 19:16 ) değiştirilmiştir.
Lütfen biraz dikkatli mesaj yazalım.
ben yogunluktan kendimi sızdırmak için simdiden forumda erken daldım ve bekliyorum......![]()
şuan real maçını izleyemiyoruz açmıyor
Konu Admin tarafından (01-10-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
varmı ***leri yeni bulan
Kodları bulunmadıgı için 2 maçıda star da izleyemedik![]()
astra uydusunda premiere platformu türkçe dil seçenegi ile maçı veriyor.astra çanağı ve nagra2 uyumlu cihazı olanlar bundan sonraki şampıyonlar ligi maçlarını izleyebilir arkadaşlar.yaklaşık 6 aydırda şifreleri aynı.
Erken sızsanızda artık kodları verilmiyor internete star tv abonelik istiyor bununla ilgili konum forum duyurularında var..
Starın en cok uydu sitelerine zararı olmuştur.Millet izleyemiyor hemen sitelere hucum ediyor ve sitelere erişim malesef olmuyor biz dahil heryerde 5-6 saat kesinti yasandı.
Siteye bizim normalde gunluk 6000 giriş var bu star kod degiştirince anlık olmakta ve site kitlenmektedir.
Herkesin bilgisine ve konumuz kapanmıştır
Konu Admin tarafından (01-10-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri