REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: bu yazılım Botech CA-1000VACI'mı yoska botech CA-10000VACI'mı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fun 001 bu yazılım Botech CA-1000VACI'mı yoska botech CA-10000VACI'mı

Arkadaşlar ben Fortecstar 5600 v2 cihazıma emu bulamıyorum.Botech CA-1000VACI Yazılımının uyduğunu duydum.fakat forumlarda Botech CA-1000VACI değilde Botech CA-10000VACI olarak geçiyor.
    Botech CA-1000VACI yazılımı varmı varsa nerede bulabilirim yoksa Botech CA-10000VACI yazılımını mı yüklemem gerekiyor??
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Botech 10000 vacı modeli var yazılımı burdan ala bilirsin.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürler arkadaşım..5 senedir fortechstar 5600v2 cihazımı emusuz kullanıodum yabancı sitelerde gezerken buldum botec yazılımının olucagını şimdi gözümü kararttım bu yazılımı atıcam ya olucak yada yeni bi cihaz alıcaz artık napalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haa bide yargıç_1 bişey sorucaktım unuttum..bu botech ca10000VACI da gömülü modül varmı biliyormusun
    bendeki fortechstar 5600v2 de gömülü conax modül var..GErçi bi işe yaramıyor ama..o problem çıkarırmı acaba..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Buraya bakabilirsin
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kolega20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haa bide yargıç_1 bişey sorucaktım unuttum..bu botech ca10000VACI da gömülü modül varmı biliyormusun
    bendeki fortechstar 5600v2 de gömülü conax modül var..GErçi bi işe yaramıyor ama..o problem çıkarırmı acaba..

evet gömülü mödül var (conax+viacces modül)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çok sağol.gerekli dosyaları aldım bir tek herhangi bir tarihli softcam dosyası bulamadım.oda olsaydı iyi olurdu.bakalım cihaza yüklücem botech yazılımını sonuc ne olucak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kucer06 fortec cihaza botech yazılımını atmaya çalışıyorum. 1 den 100 e kadar gidiyor yükleme bitiyor ama yazılım değişmiyor..neden yapar bunu..Acaba reset falanmı atmak gerekiyor.makina üzerinden reset nasıl atılıyor bilmiyorum ama cihaz menüsünden reset atıyorum yinede olmuyor neden yapar acaba..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri