REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Türksat'ta arap kanalları varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türksat'ta arap kanalları varmı?

Arkadaşlar sadcodx'te türksat'ta birçok arap kanalı gözüküyor makinada arama yapıyorum hiç birini bulmuyor bilgisi olan varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

El Cezireden başka kanal yok kardeş. Plastine (Filistin) kanalı vardı oda kayboldu gitti. Başkada yok. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (28-09-2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fatihhh_56 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar sadcodx'te türksat'ta birçok arap kanalı gözüküyor makinada arama yapıyorum hiç birini bulmuyor bilgisi olan varmı?
    Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    El Cezireden başka kanal yok kardeş. Plastine (Filistin) kanalı vardı oda kayboldu gitti. Başkada yok. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    ilgili site hakkında çok şeyler yazarım ama yazmayım buraya uygun degil

o siteyi takip etmeyiniz çünkü adamlar güncellemeye degiştirmeye aciz aylardır aynı şekilde

Türksat uydumuzun bulundugu kısımda Nilesat uydusunun kanallarını da koymuşlar.

bizim uydunun içinde nilesat var ve aylardır da öyle

Eger öyle bir yer arıyorsanız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan şaşmayınız.
    Konu emmi tarafından (28-09-2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilgili site hakkında çok şeyler yazarım ama yazmayım buraya uygun degil

o siteyi takip etmeyiniz çünkü adamlar güncellemeye degiştirmeye aciz aylardır aynı şekilde

Türksat uydumuzun bulundugu kısımda Nilesat uydusunun kanallarını da koymuşlar.

bizim uydunun içinde nilesat var ve aylardır da öyle

Eger öyle bir yer arıyorsanız. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan şaşmayınız.
    Benim gibi birçok kişi yanılmış olabilir bilgi için teşekkürler Badtempered
    Konu fatihhh_56 tarafından (28-09-2008 Saat 01:38 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fatihhh_56 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim gibi birçok kişi yanılmış olabilir bilgi için teşekkürler Badtempered
    haklısınız.

bence yerli mali yurdum mali herkes onu kullanmali Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

yada Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turksat uydusu zaten corba ve sağlam yayın yapamayan cogu kanalla dolu.zamanla duzlır umarım.
    Konu emmi tarafından (29-09-2008 Saat 05:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok be kardeşim bu uyduda Arap kanalları işte. Olmadığını bile, bile bu neyin muhabbetidir Allah aşkına? Konuyu sündürmenin gereği yok sanırım. Konu önemini yitirdiğinden kapatılmıştır.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (29-09-2008 Saat 05:40 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri