Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Telstar 12 15.0°W TP Değişiklikleri Ve Yeni Gelen Kanallar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Telstar 12 15.0°W TP Değişiklikleri Ve Yeni Gelen Kanallar

11124 V 19278 Frekansındaki Style Network Emea, E! Emea,E! Entertainment TV (Dmc) tekrar bu frekans a geldiler.

11124 V 19278 Frekansındaki National Geographic Channel Polska, Zone Reality Europe, Extreme Sports, Zone Club Europe - JimJam M.E (Dmc) bu frekansta sonlandılar. (bu yayınlar 11124 H 18386 frekansından devam etmekteler)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam ben diyar bakırda kalıyorum bana bu bölgeden ala bildim uyduları yazarsanız memnun kalırım teşekür ederim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sensizilk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam ben diyar bakırda kalıyorum bana bu bölgeden ala bildim uyduları yazarsanız memnun kalırım teşekür ederim
    yazmaya yazalımda önce herşeyi ilgili yere yazalım.

telstar yazıyo diye direk konuya dalmayın lütfen

İlgili bölüme konu acınız yardımcı olabiliyorsak oluruz lütfen sonra corba oluyor konu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

marhaba arkadaşım ben telstar 12 .15w. çanagımı çevirmek istiyorum uyduyu inceledim çok guzel bende 4 tane 90 lık 1 tane 130luk 1tane 120lik var bu çanaklarla hangisile yayınları alabilirim geçen pazar çok ugraştım olmadı 90lıkla ban bu uyduyu nasıl seyredebilirim bana yardımcı olursan savinirim teşekur ederim bende ayarlı uydular türsat.hötbörk.sirus.astra.autalsat16.thor.dijitürk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım cevap verebilirseniz cok memnun olurum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu uydudaki kanallar genelde şifrelidir. Ben adanadan 90 lık çanakla izliyordum fakat dmc paketinde bulunan netgowild kanalı (Türkçe yayın yapıyordu) şifreleri değişince uyduyu iptal ettim sanırım izmirden 120 lik çanak ile alabilirsiniz. nilesat uydusunu bulduktan sonra daha batıya çevirip bulabilirsiniz açı olarak hotbırd ve sirrustan daha aşağı konumda.
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım telstar 15 i ayarladım 90 lık canakla ama kanallar açmıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu uydudaki yayınları emuyla izleyemessiniz ..90 lıkla rahat alınan bir uydudur gayet çekimi güzeldir ama izlenen kanal yoktur bence degmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

-----
    Konu meydancı tarafından (11-10-2011 Saat 09:41 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telstar 12, 15°W Bom Deus (Brezılya) yeni kanal yayında.11545 V SR:5357 FEC:2/3
    Aria Mehr TV yeni frekansta yayında.11545 V SR:5357 FEC:2/3
    Telstar 12, 15°W DMC: Food Network (İngiltere) yeni kanal yayında.11150 H SR:18386 FEC:3/4

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri