REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: digitürk beş para etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart digitürk beş para etmez

slm arkadaşlar ben yeniüye oldum dgitürk'e eskişehirden sadece lig tv için 40 ytl aylık veriyorum maç olmasa beş para etmez.
    1-cihaz vestelin çok adi bir cihazı ( kanal sıralama,renk ayarı vs ) yok
    2- lig tv ve neo.ceografi adında 2 belgesel var başka birşey yok
    3-yarın maçlar giderse digitürk diye birşey kalmaz
    4-redline 10 x var öteki odada maç haricinde onu kullanıyorum süper bir cihaz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yorum yorumdur
    saygı duyarız
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digi beş para etmez d smart ta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

beş parada fazladır ya neyse :b
    alana saygım sonsuz ama kendi açımdan kerizlikle eşdeğer görürüm dijitürk almayı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digiturkun bana verdiği cihazın markası dcr 9001 B ama bazen kanalları gezerken cihaza bişiler oluyor ve kırmızı beyaz veya yeşil bi renk kaplıyor ekranı sonra 10 sn bekledikten sonra cihaz kapanıyor ve kendiliğinden açılıyor bu vestelin yaptığı cihazlar hep adi zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digi beş para etmez d smart ta
    Alıntı hasanbaglan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    beş parada fazladır ya neyse :b
    alana saygım sonsuz ama kendi açımdan kerizlikle eşdeğer görürüm dijitürk almayı
    Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digiturkun bana verdiği cihazın markası dcr 9001 B ama bazen kanalları gezerken cihaza bişiler oluyor ve kırmızı beyaz veya yeşil bi renk kaplıyor ekranı sonra 10 sn bekledikten sonra cihaz kapanıyor ve kendiliğinden açılıyor bu vestelin yaptığı cihazlar hep adi zaten
    markayı dıgıtal yayınccılık yapan kurulusu secen sızlersınız rastladıgınız negatıf sonuclar ıcın tesekkur ederız.ayrıca bence kerizlik v.s gıbı cumleler agır cumleler olmuyormu sızce.halka acık bır markadır ddgtrk isteyen alır ısteyen almaz bunu supersatforumda yerden yere vurmanın bır alemı yok bence saygı ve sevgılerımle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    markayı dıgıtal yayınccılık yapan kurulusu secen sızlersınız rastladıgınız negatıf sonuclar ıcın tesekkur ederız.ayrıca bence kerizlik v.s gıbı cumleler agır cumleler olmuyormu sızce.halka acık bır markadır ddgtrk isteyen alır ısteyen almaz bunu supersatforumda yerden yere vurmanın bır alemı yok bence saygı ve sevgılerımle.

bende bir digitürk kullanıcısı olarak bu alkışlar sana sarıkanarya_41

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda digitürk ve dsmart bölümleri üyelerimizin sorunlarıını paylaşması bildiklerini aktarması,yardım isteyen üyelerimize yardım edilmesi amacında açılmıştır..

Digitürkün makinası "dandik" yayınları " kalitesiz" olabilir fakat bunun çözümü burada değil,çözüm için digitürk müşteri hattını aramanızı öneririm..

Konu Kapanmıştır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri