Yazdıgın mesajlarda haklılık yanın yok.Mod diye tabir ettigin kişi senin işçinmide bu sekil yazıyorsun.sevgili arkadaşlar aktivasyon ile ilgili aktivasyonum gelmedi diyorum,verdiğin mail yok deniyor var işte nasılda yok Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu menim msn adresim
ayrıca açtığım konulara bakın ne kadar insancıl yaklaşsam konum hemen kitleniyor bunun sebebi nedir şu mübarek ayda ayıp yaaa
bi sorunum oldu admine konu açtım cevap bekliyorum kosovalı adlı nicklili süpermoddan şikayetçiyim bana hiç bir şey yok iken ukala dedi hakaret etti bu neden gözükmor üyelere böle mi davranılması gerek insan gibi yaklaşım bekliyorum ama nedense banlanıyorum açtığım yazdığım tüm yazılara bakın
ben aslında gerçek nickim HAKANBEK bu nickimi KOSOVALI banladı sebebi de yok neta bölümüne bakabilirsiniz orada sadece yardım istedim bana nasıl davrandı okuyabilirsiniz konumu da kilitleyip beni banladı banlayınca foruma giremez bu sandı eee nsaıl giriyorum yaa giriyorum ama kötü niyetle değil iyi niyetle giriyorum kötü niyetle girmiş olsa idim şimdiye yapacağımı yapardım evet buna cevap bekliyorum banlanmam uygun mu sizce???????
bakabilirsiniz sadece insan gibi soru sordum neta bölümünde HAKANBEK nickili kişi benim rica ettim ben tv tamir ve ayrıca sunny servisiyim bu forumda da faydam dokundu bağzı arkadaşlara ama inanın bu olay beni çok üzdü....
Kendini haklı görme 50den fazla uydu sitesi var git oraya uye ol..
Konu kapanmıştır.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri