REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Garip Bir Sorun !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Garip Bir Sorun !!!

Selam arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var havaların soğumasıyla birlikte benim pc tuhaf davranışlar sergilemeye başladı ...gelelim sadede ..

Pc yi açıyorum o meşhur beep sesi geldikten sonra işlemcinin üzerindeki fan ve diğer fanlar son surat bir kaç tur atıp aniden stop ediyor ve resetlenme sırasında çıkan o kısa uyarı sesi durmadan ötmye başlıyor ben tam o anda reset düğmesine basıyorum ve yeniden başlatılmasını sağlıyorum bazen bir defa bazen iki defa reset düğmesine basıyorum anca pc açılıyor ve açıldıktan sonra herhangi bir uyarı mesajı yada sistemin çalışmasında bir anormallik olmuyor yani bu sorun sadece pc nin açılışı esnasında oluyor artık öyle bir olduki açma tuşuna basınca hemen elimi reset düğmesinin üzerinde hazır tutuyorumki fanlar aniden durunca resetliyeyim diye....uzman arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını diliyorum ..

power suply ocz stealth x stream ( ocz500sxs: wat) Anakart =Gıgabyte s series GA 945 pl s3-p ram = iki adet ocz 1gb ...şimdiden teşekkürler..
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu dediğin harddisktende yapabilir biostanda format atmayı dene formatla duzelmezse çeşitli denemelr yapmak gerekir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BIOS pilinizi çıkarıp 5 dk kadar bekledikten sonra tekrar takınız
    sonucu yazınız

yada

pc parçalarınızı ekran kartı-ram-hard disk soketlerini söküp yeniden
    takınız
    Konu OLDSMAN tarafından (28-09-2008 Saat 03:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence fanı degiştir.O olay malesef fanda yapıyor.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence fanı degiştir.O olay malesef fanda yapıyor.
    Tek bir fan olsa anlarım ama tüm fanların birden durması
    donanım arızası olabilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benım pc dede bir defa böle bişi başıma geldi ekran kartı taşırken yerınden oynamış bundanda yapabilir. ama bu tip arızalar donanımsal oluyor.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ram'ları sök beklet ilk tek tak sorun devam ediyorsa ilk taktığını sök diğerini
    tak...sorün çözülür...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm bu sorun sebepleri; Ram yuvaların kirlenmiştir. ramleri sök onları bir kağıtla sarı kısımlarını iyice sil (kontak sprey bulabilirsen onunla temizle ) ve tekrar yerine tak.

yukardaki arkadaşımızın dediği gibi ekran kartı ve en son olarak

biosundan oluş olabilir. onu tekrar güncelle
    Konu metameta tarafından (28-09-2008 Saat 14:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tüm arkadaşlar açaıklamarından dolayı teşekkürlerimi iletmekle birlikte sonucları yazıyorum format attım ama yine aynı açılşta işlemci fanı ve diğer fan son sura iki tur atıp beep sesi ile duruyor özellike işlemcinin üzerindeki fan duruyro diğer fan bbazen kesintisi devam ediyor ..ramleri söküp yuvalarını değiştirdim dendim düzelmedi eski power suply ım vardı 230 wat yeni yi söküp onunla dendim yine düzelmedi bios a girip tüm menülerde default varsayılan değerler yaptım yine düzelmedi galiba tek yapmadığım ramleri birer birer denmek ve tırnaklarını silmek tozlu bir pc değil ayrıca ...bu arda ekran kartım ati 3650 hd ...sorun hala devam ediyor açıklamalarınızı bekliyorum...
    No longer just a minute

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bak bu harddiskten olabilir deneme şansın varsa harddiski dene.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri