Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: 1 Çanaktan 5 UYDU sonunda başardım

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın ustalar.bende böylebirsisteme geçmek istiyorum.cihazım dm 500s.diseqc motor arızalanınca böyle bir yol iyi gibi geldi elimde fazla lnbde var,onları degerlendirmiş olurum.benim söylemek istediğim şu yaklaşık 8 uydu seyrediyordum.1/8 diseqc kullanırsam dm500 e nasıl tanıtacağım.bu konuda bilgilerinizi rica edeceğim.selamlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende yaptım türksat hotbird eutelsat7 ama türksaata kırılmalara oluyor yağmurlu havalarda çok daha artıyor çanağın çapı büyük takıllırsa sorunsuz izlenebilir ama bölgeye göre değişir bu ama ben bugünler hellesat türksat yapıyorum aparatla bayada rağbet görüyor herkse öneririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw ben çok denedim sinyal kaybı oluyor bu işlerde çanağında o yöne bakması lazım lnb ile olmuyor o iş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emeyine saglık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yürekten yapılan işe bizim helal olsun demek düşer helal olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel olmuş teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm cok güzel calışma başarılarının devamını dilerim aynı şekilde benim 150 canakta 12 elemmi ekledim dahasıda var ilerki zamanlarda siteye veririm ben resim yüklemesini bilmiyom cocuga attırırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinyal seviyeleri her yerde bir değil, mesela benim yaşadığım yerde 3 uyduyu bir çanakta alabilirsiniz, ama sinyal ve kanal oranları bile tartışılır. kaldıki tek uyduda bile bütün kanal sayıları bile gelmemektedir. selametle.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hasan10;
    eminim yorulmuşsundur ve sonunda çokta memnun kalmışsın dır ! Ellerine emeğine sağlık... Aynın dan ben de yapmak istiyorum ancak fotolarını göremiyorum. lmb mesafeleri konumları vs. nin ölçüleri varmı? n Nasıl yardımcı olabilirsin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KARDES YANLIŞ ANLAMYIN AMA GEREK VARMI UYDU ÇANAK ANTENE.EVDE İNTERNETİN VARSA UYDU ALICIN İPTV UYUMLU İSE İSE ZATEN BÜTÜN GEREKLİ KANALLARI İZLİYORSUN.BENCE YAKIN ZAMANDA ÇANAK DEVRİ BİTECEK HAZIRLIKKLI OLUN...

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri