Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: 1 Çanaktan 5 UYDU sonunda başardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çalışma için ellelrine sağlık bu gibi çalışmaları desteklemek lazım. Bir çok arkadaşa ilham veriyor Ben şahsen profesyonel bir uydu montajcısı olarak bu tür konulara zaman bulamıyorum. Ama şunu söyleyeyim diğer uydular neysede Türksatı görmesi çok ilginç geldi bana fakat resimden gördüğüm kadarıyle aparat oldukça mantıklı bir aparat çünki piyasada satılanlar bence yetersiz kalıyor. Çalışma ve paylaşım için teşekkürler Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşk kardeş güzel çalışma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

BEN KURTTEPELİ UYDUCU.adana'da 90 cm lik çanakla 9 uydu yaptım. 1-türksat 2- hellassat 3- intelsat 802 4-türksat 1b 5-arabsat 6-astra 7-hotbird 8-eutelsat w3(digitürk) 9- sirıus. 7 lnb kullandım. noterden de onaylattım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

azım herseyın ustesınden gelır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurttepeliuydu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    BEN KURTTEPELİ UYDUCU.adana'da 90 cm lik çanakla 9 uydu yaptım. 1-türksat 2- hellassat 3- intelsat 802 4-türksat 1b 5-arabsat 6-astra 7-hotbird 8-eutelsat w3(digitürk) 9- sirıus. 7 lnb kullandım. noterden de onaylattım
    yaptım ettimle bitmiyor arkadaşım resmini koy açıklayıcı bilgiler ver forumda paylaşın herkesde sizden örnek alsın tabiki böle aparat yaptıysanız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel özgür eline sağlık
    güzel çalışma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hotbird merkez li türksat astra sirius ve eurobird aynı çanakla aldım 120 lik parabol ancak türksatta bazı kanlları almadı mesela atv arkadaşın yaptığını deniycem anteni herhangi bi uyduya sabitlememiş turksatı mümkün olduğunca sağa almış ve sölediğine göre de tuturmuş bu gün denemeyi düşünüyorum forumda paylaşıcam inşaAllah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kurttepeliuydu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resmını koyda gorelim babacan astrada kaç kanal aldın ayrıca 90 lık çanakla astrada 40 kanal alırsın ancak ben ıskenderundayım ve ınadım desem yalan olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

120 lık ofset ıle hordıbırd sırus eurobırd ve eutelsat w6 aldım ama astra ımkansız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri