Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 2008-2009 sezonun şampiyonu size göre hangi takım olur?

Katılımcı sayısı
211. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beşiktaş

29 13.74%
  • Galatasaray

121 57.35%
  • FenerBahçe

32 15.17%
  • Sivasspor

5 2.37%
  • Trabzon

23 10.90%
  • Diğerleri

1 0.47%
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 2008-2009 sezonun şampiyonu size göre hangi takım olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hakemler devreye girmezlerse Karakartal şampiyon olur ama daha 5.ci hafta maçlarında devreye girdiler bile.Yazık....11 futbolcunun sahada akıttıkları tere ve emeklerine.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İçimdeki bir ses fenerli olmama ragmen bjk in şampiyon olacagı seklinde.Bizim takımda bu sene kar yok malesef.
    Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benimde düşüncem geçen yıl oldugu gibi yine Galatasaray olur diyorum çünkü kadromuz dahada güçlendi.
    Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İLK TERCİHİM sırasıyla Trabzon - BJK - Galatasaray arasında geçer diyorDum. Ama Yattaranın gidişi tarbzonun şampiyonluktan uzaklaşacak hissini doğurdu. sivasspor bence geçen seneki gibi işler yolunda gitmeyecek.
    Bjk ise çok iyi mucadele ediiyor. Şampiyonluğu süpriz olmaz. Galatasarayda ise herşey ortada. Kısacası BJK ve Galatasaray arasında sıkı bir mücadele olur.
    Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Fenerbahçe şampiyon olucak

içindeki pembe panter çıkıp panter kesilcek

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inanmadığım halde fener dedim.eee ne demişler çıkmamış candan ümit kesilmez...
    Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar hiç kendinizi yormayın. Bu yılda GS şampiyon olur. Gönlüm Anadolu takımlarından birisinin olması ama başaracaklarını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
    Saygılar.
    Alıntı hayaliisim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hakemler devreye girmezlerse Karakartal şampiyon olur ama daha 5.ci hafta maçlarında devreye girdiler bile.Yazık....11 futbolcunun sahada akıttıkları tere ve emeklerine.
    Belki kızacaksınız ama bu sene Trabzonspor şampiyon olacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

trabzon çok geç bile kaldı ama kadro çok yeni biraz zor.ama inşallah
    ya ts.veya sivas.veya bursa şampiyon olur dilerim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bi fenerbahçeli olarak bende bjk. olur diye düşünüyorum izlediğim kadarıyla türkiye liginde su an için oyunu en iyi oynayan takım diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buyukler olmazsa gonlumdenn sıvasspor gecıyor.artık yenı renklere ıhtıyacımız var dıye dusunuyorum.sevglerımle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İnşallahTrabzonspor şampiyon olacak:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şanpiyon galatasaray hakemler musade ederse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir fenerli olarak bjk veya trabzon olur diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok erken bir anket çok saglıklı sonuç vermez herkes kendi tuttugu takımın adını yazar buda adil değil
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bir fenerli olarak bjk veya trabzon olur diye düşünüyorum
    galatasaray olmasında kim olursa olsun değilmi
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri