Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İçimdeki bir ses fenerli olmama ragmen bjk in şampiyon olacagı seklinde.Bizim takımda bu sene kar yok malesef.
Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Benimde düşüncem geçen yıl oldugu gibi yine Galatasaray olur diyorum çünkü kadromuz dahada güçlendi.
Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
İLK TERCİHİM sırasıyla Trabzon - BJK - Galatasaray arasında geçer diyorDum. Ama Yattaranın gidişi tarbzonun şampiyonluktan uzaklaşacak hissini doğurdu. sivasspor bence geçen seneki gibi işler yolunda gitmeyecek.
Bjk ise çok iyi mucadele ediiyor. Şampiyonluğu süpriz olmaz. Galatasarayda ise herşey ortada. Kısacası BJK ve Galatasaray arasında sıkı bir mücadele olur.
Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Fenerbahçe şampiyon olucak

içindeki pembe panter çıkıp panter kesilcek

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
inanmadığım halde fener dedim.eee ne demişler çıkmamış candan ümit kesilmez...
Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar hiç kendinizi yormayın. Bu yılda GS şampiyon olur. Gönlüm Anadolu takımlarından birisinin olması ama başaracaklarını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
Saygılar.
Alıntı hayaliisim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Hakemler devreye girmezlerse Karakartal şampiyon olur ama daha 5.ci hafta maçlarında devreye girdiler bile.Yazık....11 futbolcunun sahada akıttıkları tere ve emeklerine.
Belki kızacaksınız ama bu sene Trabzonspor şampiyon olacak.