REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: 2008-2009 sezonun şampiyonu size göre hangi takım olur?

Katılımcı sayısı
211. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Beşiktaş

29 13.74%
  • Galatasaray

121 57.35%
  • FenerBahçe

32 15.17%
  • Sivasspor

5 2.37%
  • Trabzon

23 10.90%
  • Diğerleri

1 0.47%
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: 2008-2009 sezonun şampiyonu size göre hangi takım olur?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir galatasaray lı olarak gönlüm şampiyonluktan yana,yine de iyi olan kazansın ve şampiyon olsun derim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart selam

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaa usta yanlış anlamayın ama bende bu mantıgı anlamıyorum.

Anadolu dan bir takım sampiyonlar ligine gidince ne olcak

anadolu kulüplerinden biri oraya gitmek v.s ücretlerini nasıl karşılıcak açıkcası başarılı olucaklarını da zerre kadar inanmıyorum.

Artık şu mantık degişmesi lazım tabi bana göre futbol beş klüpte dönüyo 1.lig te

dört büyükler ve Bir tane anadolu klubü

sivas yanılmıyorsam intertoto ya gitti ne yaptı orada
    ustam dört büyüklerden gidiyorda ne oluyor bencede artık bu mantığın değişmesi gerekiyor futbol sadece istanbul da oynanmıyor tüm türkiyede oynanıyor ayrıca büyük takım küçük takım diye bir olayda kalmadı iyi oynayan kazanıyor adam sivasta doğmuş büyümüş sivas da dört büyükleri destekliyor he bu yanlışmı yada suçmu değil ama artık her insan kendi bölgesinin takımına sahip çıkmalı hakemler artık dört büyükleri kollamamalı ulusal basın dört büyükler hergün yazdığı gibi anadolu takımlarınıda yazmalı bak o zaman avrupada neler oluyor bu arada sivas spor şampiyon olacak saygılar!:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forza Fenerbahçe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustam dört büyüklerden gidiyorda ne oluyor bencede artık bu mantığın değişmesi gerekiyor futbol sadece istanbul da oynanmıyor tüm türkiyede oynanıyor ayrıca büyük takım küçük takım diye bir olayda kalmadı iyi oynayan kazanıyor adam sivasta doğmuş büyümüş sivas da dört büyükleri destekliyor he bu yanlışmı yada suçmu değil ama artık her insan kendi bölgesinin takımına sahip çıkmalı hakemler artık dört büyükleri kollamamalı ulusal basın dört büyükler hergün yazdığı gibi anadolu takımlarınıda yazmalı bak o zaman avrupada neler oluyor bu arada sivas spor şampiyon olacak saygılar!:45:
    Olsun be kardeş, Sivas olsun, yeter ki Anadoludan olsun. Doğrusun, herkes kendi bölgesinin takımını tutmalı, desteklemelidir. Ama sen Sivas şampiyon olsun diyorsun, yalnız tuttuğun takım GS. kendinle çakıştığının farkında mısın. Hem ayrıca Sivas oynadı da konuşulmadı mı. Biraz basını yakından takip etmeni öneririm.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayhan dediklerine katılıyorum basını elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama yinede sözlerini dikkate alacağım benim burada anlatmak istediğim konu farklı onuda zaten yakalamışsın basının bir tek sivası yazması ile olmuyor bu işler olay sadece basınlada bitmiyor basın sadece olayların diğer yüzü ben hakemlerden tut tv programına çıkan spor yazarlarına kadar herkesin bu ülkede dört büyükler dışındada takımların olduğunun farkına varmalarını istiyorum sen gs lısın diyorsun sivas şampiyon olsun yazmışsın diyorsun evet gs lıyım ama önce anadoluluyum ve bunu gönülden istiyorum istiyorum çünkü yıllardır dört büyükler konuşuluyor artık anadolu takımlarıda bu rekabete katılsın ancak türk futbolu böyle ilerler bu gün bir carlosa verilen ücretle anadoluda bir takım kuruluyor ayhan ben bundan bahsediyorum saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şampiyon C İ M B O M B O M

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaraya sonuna kadar guveniyorum ama çok zor bir lig olacak. çok zor
    FB kendi einde fark yiyor. Gs kendi evinde berabere kalıyor. dplasmanda yeniliyor...
    Herşey olabilir. ama şuan en iyi GS görünüyor bence..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GS ile BJK arasında kafaya oynanır..trabzon şampiyonlar ligini zorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belki erken ama bursaspor da anketi hak eder bir futbol sergiliyor dilerim
    sivasın geçen yıl yapamadığını timsahlar gerçekleştirir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belki erken ama bursaspor da anketi hak eder bir futbol sergiliyor dilerim
    sivasın geçen yıl yapamadığını timsahlar gerçekleştirir...
    GALATASARAY Demek çok zor geliyor değilmi??

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri