REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Lütfen Dikkat

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Lütfen Dikkat

Forumda her kim olursa olsun sevmeseniz bile , desdeklemesieniz bile her ne şekilde olursa olsun, kişilere hakaret etmeyin, unutmayın forumlar tck bilmem kac maddesine gore izlenmektedir, sonra başınız ağırmasın , hele bu hakaret kamu görevlisi ve devlet büyüklerine ise gerçek anlamada başınız derde girebilir, bilinmelidirki ıp adreslerinden kişiler kolayca teşhis edilmebilmektedir, bu çok kolay bir yöntemdir, detaya inmiyorum yorumlarımızı kişileri rencide etmeyerek , karalamayarak ve küfür etmeyerek yapmaya davet ediyorum tüm forum üyelerimizi önemle duyurulu . Bu konuda yanıldığım bir nokta varsa paylaşın...
    Hepinize saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta 2 yaşındaki kıza tecavüz edip çukura atmışlar hakaret ettim yalçın küçük denen pkk lı ya hakaret ettim apo ya ve pkk ya herzaman hakaret ettim ve edeceğim suç işliyorsam ıp den bulmalarına gerek yok adresimide verirrim gelip alsınlar! ama asla ve katta bir üyemizin fikirlerine ve yazdıklarına hakaret etmem katılsamda katılmasamda her fikre saygı duyarım ve duymamızda gerekir he ortam belki gerilir o anki heyecan ve atmosfer ile ama sonradan olay tatlıya bağlanır!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim ben zaten uyeler ve devlet buyükleri için diyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anladım abi o zaman yazmış olduğun yazının sonuna kadar arkasındayım zira form kurallarımızdada bahsettiğin hususlar ifade edilmiştir!
    :45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yahu meselenin ucunda hukuki süreç olmasa bile nezaketen herkesin birbirine saygı sevgi çerçevesinde yazması en başta medeniyettir... ayrıca bu formunda seviyesini yükseltir...

selametle kalınız...
    Not:Ayrıca ifade etmek isterimki form yöneticilerinin bu konudaki hassasiyetleri, yeri geldiğinde banlamaları oldukça memnuniyet vericidir... (Kendi açımdan tabi),
    hoşçakalın...her nerede yaşatılıyorsanız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki haklısınız eleştirininde bir dozu olmalı aşırıya kaçmamalı yazılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İvit : )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri