Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: "Yes Be Annem" Konuş! Kim Tutar Seni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Yes Be Annem" Konuş! Kim Tutar Seni

Böyle bir saçmalığı dünyada Türklerden başkası asla yapmaz. Şimdi içinizden bana "Emmi sen de Türk düşmanı mısın, nesin?" diyenleriniz olabilir. Evet, ben böyle Türklerin düşmanıyım. Sonuna kadar da olmaya devam edeceğim. Yarın KKTC cumhurbaşkanı (bu sıfat bizce tabi) M. Ali Talat AB parlementosunda Kuzey Kıbrıs Türk Toplumu Lideri olarak bir konuşma yapacak. Güney Kıbrıs Rum lideri ise tüm adanın cumhurbaşkanı olarak konuşacakmış. Ve Rum lidere soru sorulacakmış ama sayın Talat'a soru sorulamıyacakmış. Bu sayınlar, böyle davet edilmişler. Hatta bazı parlementerler bu kadarısıda ayıp oluyor cinsinden tepki göstermişler. Şu aşağılanmaya, şu rezilliğe bakar mısınız Allahaşkına? Sen adamı cumhurbaşkanı seç, adam kendini Türk Toplumu lideri konumuna düşürsün! Haksız mıyım, bu kadar dangalaklığı dünyada kim yapabilir? İnsanı insan yapan değerlerin hepsi mi tatile çıktılar? İnşallah kendisinin bir devletin cumhurbaşkanı oluğunu hatırlayıp; protesto ederek, yarın o parlementoda konuşmaz sayın Talat. Sahi bir tekerleme türetilmişti "Çözümsüzlük, çözüm değil." diye. Ey Ankara'daki yöneticiler; eserinizle övünebilirsiniz artık.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi. %100 haklısın.

Bende farklı bir konuya değinicem. Kıbrısta askerlik yapmış bir çok arkadaşım var.
    Hadi 1-2 tanesi dese tamam dicem. ama hepsi diyorki kıbrıs halkı Türk askerini ve Türkleri sevmiyor. Bu işte bir iş var gibi geliyor bana.
    Belki ağır bir suçlama olacak ama bizim kuzey kıbrısı düşündüğümüzün yarısı kadar bile oradaki halk kendi topraklarını düşünmüyor... Yani biz ne kadar yavru vatan desekte kuzey kıbrıslılar rum olmaya - yunan olmaya daha çok meğilli gibi geliyor bana.. Bu konuyla ilgili kısa bir anımda var.

Bu yaz bodrumda tatilimi geçirdim. kaldığımız hotelde 5 6 kişilik kıbrıslı bir aile vardı. Türkçe konşuyorlar bazende rumca konuşuyorlardı. ilk başlarda gözüme iyi göründüler. ama sonradan bazı konuştuklarını duyunca bunların Türk olamayacağını düşündüm. kurdkları cümlelerde ''şu türkler- bu türkler'' gibi kelimeler geçiyordu.. ama tabi aşağılayıcı cümleler içerisinde. bizim kıbrısta denizimiz daha guzel. plajımız daha guzel. bu türklerin denizide plajıda pis gibi cümler duydum.(ayrıntıya girmiyorum) sonunda sordum. siz nerelisiniz dedim. kıbrıslıyız dedi. türkmüsünüz rummusunuz dedim yine kıbrıslıyız dedi.. tamamda rum kesimimi türk kesimimi dedim. türk dedi. ayağa kalktım siz ne kadar terbiyesiz insanlarmışsınız dedim. madem beyenmiyorsunuz sevmiyorsunuz neden Türkiyeye geliyorsunuz dedim.. Madem geldiniz niye burada Türkleri aşağılıyorsunuz. sizlerde Türk evladı değilmisiniz dedim.. Kendi aralarında rumca konuştular ama bana cevap vermediler.. Hotel görevlisi geldi. abi özür dileriz ama lütfen müdahele etme dedi. onada dedimki ulan 3 kuruş fazla para kazanıyorsunuz diye böyle terbiyesizlere boyunmu eyiceksiniz. s.gitsinler yunanistanda tatillerini yapsınlar...vs vs vs...

Kısacası benim kendi düşüncem şudurki ; kıbrıs Türk cumhuriyeti toprakları için kanını döken bir çok askerimizin bir damla kanına deymeyecek olaylar dönüyor orada... bu işte bir iş var...
    Konu MUTAF tarafından (30-09-2008 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emmi çok çok haklısın tamamen katılıyorum.1974 yılından öncesini bilmeyenler,muratağa,sandallar katliamlarını bilmeyenler rumların o zaman yaptıklarını bilmeyenler şimdi çıkmış ahkam kesiyorlar ve buna malesef bazı gençlerimizde alet oluyorlar.Eğer rumların gerçek yüzünü bilselerdi böyle düşünmezlerdi.
    Konu kucer06 tarafından (30-09-2008 Saat 14:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kıbrıs'da üniversite okuyan bir kaç arkadaşla görüştüğümüzde Türk askerinin orada olmasını avrupa birliğine engel olarak görüyor halk.Açıkçası bizim 74 de kurtardığımız durumu oradakiler çoktaaan unutmuş durumda..
    Yani ne yazık ki(aynı bizde olduğu gibi)Avrupa Birliğini 'cennete giriş' gibi gören bir zihniyet hakim ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Halbuki bilmiyorlar orada şimdi üniversitede okuyabiliyorarsa Türk askerinin sayesinde okuyorlar.Türk askeri olmasaydı şimdi hiç birisi Kıbrısta olmayacaktı.Balık hafızalılar.İkincisi kıbrıs onların babasının malı değil bize Osmanlıdan mirastır.
    Konu kucer06 tarafından (30-09-2008 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanlar nankördür yediği ekmeğe ihaneti bilirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    emmi. %100 haklısın.

Bende farklı bir konuya değinicem. Kıbrısta askerlik yapmış bir çok arkadaşım var.
    Hadi 1-2 tanesi dese tamam dicem. ama hepsi diyorki kıbrıs halkı Türk askerini ve Türkleri sevmiyor. Bu işte bir iş var gibi geliyor bana.
    Belki ağır bir suçlama olacak ama bizim kuzey kıbrısı düşündüğümüzün yarısı kadar bile oradaki halk kendi topraklarını düşünmüyor... Yani biz ne kadar yavru vatan desekte kuzey kıbrıslılar rum olmaya - yunan olmaya daha çok meğilli gibi geliyor bana.. Bu konuyla ilgili kısa bir anımda var.

Bu yaz bodrumda tatilimi geçirdim. kaldığımız hotelde 5 6 kişilik kıbrıslı bir aile vardı. Türkçe konşuyorlar bazende rumca konuşuyorlardı. ilk başlarda gözüme iyi göründüler. ama sonradan bazı konuştuklarını duyunca bunların Türk olamayacağını düşündüm. kurdkları cümlelerde ''şu türkler- bu türkler'' gibi kelimeler geçiyordu.. ama tabi aşağılayıcı cümleler içerisinde. bizim kıbrısta denizimiz daha guzel. plajımız daha guzel. bu türklerin denizide plajıda pis gibi cümler duydum.(ayrıntıya girmiyorum) sonunda sordum. siz nerelisiniz dedim. kıbrıslıyız dedi. türkmüsünüz rummusunuz dedim yine kıbrıslıyız dedi.. tamamda rum kesimimi türk kesimimi dedim. türk dedi. ayağa kalktım siz ne kadar terbiyesiz insanlarmışsınız dedim. madem beyenmiyorsunuz sevmiyorsunuz neden Türkiyeye geliyorsunuz dedim.. Madem geldiniz niye burada Türkleri aşağılıyorsunuz. sizlerde Türk evladı değilmisiniz dedim.. Kendi aralarında rumca konuştular ama bana cevap vermediler.. Hotel görevlisi geldi. abi özür dileriz ama lütfen müdahele etme dedi. onada dedimki ulan 3 kuruş fazla para kazanıyorsunuz diye böyle terbiyesizlere boyunmu eyiceksiniz. s.gitsinler yunanistanda tatillerini yapsınlar...vs vs vs...

Kısacası benim kendi düşüncem şudurki ; kıbrıs Türk cumhuriyeti toprakları için kanını döken bir çok askerimizin bir damla kanına deymeyecek olaylar dönüyor orada... bu işte bir iş var...
    ustad sana yürekten helal olsun o terbiyesizlerede hiç bişi demiyorum hiç bile yazık yani.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aslında çok şey söylerimde. forumda olmaz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kıbrıs Rum liderinden sürpriz teklif

Kıbrıs Rum lideri Hıristofyas Rum liman ve havaalanlarını Kıbrıslı Türklerin kullanımına açmaya hazır olduklarını söyledi.

Kıbrıs Rum lideri Hıristofyas Rum liman ve havaalanlarını Kıbrıslı Türklerin kullanımına açmaya hazır olduklarını söyledi.
    Avrupa Konseyi'nde bir konuşma yapan Rum lider Hıristofyas, Rum liman ve havaalanlarını Kıbrıslı Türklerin ticari faaliyetlerine açmaya hazır olduklarını belirtti.
    "Ortak savunma soldu"
    Kıbrıs Rum yönetimi Savunma Bakanı Kostas Papakostas da bugün yaptığı açıklamada, Güney Kıbrıs ile Yunanistan arasındaki ortak savunma doktrininin, “son birkaç yıldır solduğunu” söyledi.
    Rum basın haberlerine göre Papakostas, Rum radyosuna (RİK) yaptığı açıklamada, ortak savunma doktrininin “oy kapma amaçlı” kullanıldığını savundu. Rum Bakan, doktrini, “aslında pratik uygulaması olmayan bir seçim öncesi gösteri hareketi” olarak nitelendirdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, 2000 li yıllardan bu yana, tıpkı bizde olduğu gibi adanın kuzeyinde de AB ve Soros destekli beyin yıkama operasyonları yapıldı gözümüzün içine baka baka. Sayın Talat'ın; Türkiyeden giden en üst düzey yöneticilerle otel lobilerinde ne pazarlıklarla, nasıl seçildiğini unutmadık henüz. Şimdi onlar artık meyvelerini topluyorlar. Bizede buralarda ahı-vahı kalıyor.
    Birde Kıbrıslı Türkler için oranın bir önemi olmayabilir; ama bizim için hayati bir önemdedir. 12 Adalarla Egeyi kuşattı Yunan, şimdide AB'yi arkasına alarak, Akdenizi de kuşatmak istiyor. Herşeye rağmen bizler bunun bilincinde olarak uyanık kalma durumundayız.
    Basri kardeş, sen gene efendi cevap vermişsin valla, o soyu bozuk, ekmeksiz dürzülere. Ama onlara anlatılmayan birşey var ki kıçlarındaki donlarına kadar Türkiye alıyor. Haberleri yok. Bir ay veya yıl para gitmesinde göreyim onların kilolarının kaç para olduğunu. Yalnız bu unutturma işinde gelmiş geçmiş tüm iktidarların suçu çok büyük. Çok uzun yıllar orası İngilizin ve Yunanın etkilerine açık bırakıldı. Duyduklarınız şaşırtıcı gelmemeli. Olacağı buydu. Bugünkülerde çözümsüzlük, çözüm değil diyerek ver kurtul havasındalar.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (01-10-2008 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri