Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: "Yes Be Annem" Konuş! Kim Tutar Seni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar demekki bu insanlara büyükleri 1974 öncesi rumların yaptığı kötülükleri anlatmamış tecavüzleri katliamları anlatmamış demekki ikinci sınıf vatandaş olmaya razılar demekki aşağılanmaya razılar demekki damarlarındaki mevcut olan asil kanı unutmuşlar veya o asil kan yok demekki ya istiklal ya ölümün manasını bilmiyorlar ey kıbrıs türkü titre ve kendine yarın dönmek için geç olabilir bu vatan evlatlarını kıbrıs türkünün aşağılanmaması ikinci sınıf insanlar olmaması için şehit verdi HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, 2000 li yıllardan bu yana, tıpkı bizde olduğu gibi adanın kuzeyinde de AB ve Soros destekli beyin yıkama operasyonları yapıldı gözümüzün içine baka baka. Sayın Talat'ın; Türkiyeden giden en üst düzey yöneticilerle otel lobilerinde ne pazarlıklarla, nasıl seçildiğini unutmadık henüz. Şimdi onlar artık meyvelerini topluyorlar. Bizede buralarda ahı-vahı kalıyor.
    Birde Kıbrıslı Türkler için oranın bir önemi olmayabilir; ama bizim için hayati bir önemdedir. 12 Adalarla Egeyi kuşattı Yunan, şimdide AB'yi arkasına alarak, Akdenizi de kuşatmak istiyor. Herşeye rağmen bizler bunun bilincinde olarak uyanık kalma durumundayız.
    Basri kardeş, sen gene efendi cevap vermişsin valla, o soyu bozuk, ekmeksiz dürzülere. Ama onlara anlatılmayan birşey var ki kıçlarındaki donlarına kadar Türkiye alıyor. Haberleri yok. Bir ay veya yıl para gitmesinde göreyim onların kilolarının kaç para olduğunu. Yalnız bu unutturma işinde gelmiş geçmiş tüm iktidarların suçu çok büyük. Çok uzun yıllar orası İngilizin ve Yunanın etkilerine açık bırakıldı. Duyduklarınız şaşırtıcı gelmemeli. Olacağı buydu. Bugünkülerde çözümsüzlük, çözüm değil diyerek ver kurtul havasındalar.
    Saygılar.
    ustam bu tarz insanlara ne hali varsa görsün bile diyemiyorum. çünkü ucu bize dokunuyor. Birde anlattığım olayın ince ayrıntıları var. burada ben anlatamıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendini türk görmeyenlerin mutlaka kanında bir bozukluk vardır bu söylevleriyle türk yaşayışlarıyla rum,ermeni vsgeçmişinde mutlaka bir bozukluk vardır atası türk olamaz bunların...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bizler ırkçı, şoven veya kafatasçı değiliz. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "NE MUTLU TÜRKÜÜM DİYENE" özdeyişinde anlamını bulan millet bilincine sahibiz. Siz ona bakarsanız içimizdeki, beyninden ve midesinden dışarıya bağlı olanları nereye koyacaksınız? Tıpkı bizde olduğu gibi KTTC'de de okul müfredatından bırakın bizm tarihi; kendi tarihlerinin önemli kısımları kaldırılmıştır. Örneğin 1974 Kıbrıs Barış Harekatı AB'nin isteği doğrultusunda okul kitaplarından çıkarılmıştır. Kendimize baktığımda o gençlere ben kızmıyorum bile. Nedenini hiç sormayın. Sıkıyorsa telefonda birkaç kere vatandan, milletten ve en önemlisi Atatürk'ten bahsedin bakalım neler oluyor!
    Saygılar.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri