Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: vatandaşa bayram indirim'mi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart vatandaşa bayram indirim'mi

Doğalgaza bayram zammı

BOTAŞ, yarından geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaz fiyatına yüzde 4.55 ve sanayide kullanılan doğalgaz fiyatına da yüzde 4.69 oranında zam yaptı.
    Alınan bilgiye göre, enerji KİT'lerinde 1 Temmuz'dan itibaren maliyet bazlı fiyatlandırma mekanizmasına geçilmesi kapsamında, doğalgaz fiyatlarına yarından geçerli olmak üzere konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 4.55 ve sanayi doğalgazına ise yüzde 4.69 oranında zam yapıldı.
    :45::45::45:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizlere böyle bir bayram gününü yaşatanlara ne kadar şükretsek azdır. Allah'a şükürler olsun bu günleri de gördük

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Daha çooook böyle bayramlar görürüz bizler bu kafalarla.
    Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla hocam bu bayramı geçirince kısmetse ben yokum
    cocugun okulunu dondurup gitmeye dusunuyorum
    Konu rexsi tarafından (01-10-2008 Saat 16:22 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hani lafımız var. "Tilkinin dönüp, dolaşıp geleceği yer, gene kürkçü dükkanı" diye. Nasıl olsa gene geleceksin bu pahalı enerjiyi tüketmek için değil mi kardeş?
    Saygılar.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kesin hocam ama bunu zaman gosterecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya millet bayram sevıncınde iken yaptılar bol bol zammı bakalım ne olacak.

ama sabah camıde vaazda bir şey çok hoşuma gitti bunu burda paylaşmak isityorum biraz ters gelebilir ama. televızyonlarda çıkan haberlerde sorarlar hayatınızdan memnunmusunuz die ve herkez isyan eder aslında bunu yerıne allaha şükür etmek daha iyi olur. eğer şükredersek vakti zamanı gelince bu darlığın bu halsiyetsizliğinde sonu gelir die vaiz verildi. aslında çok doğru şu an kimse haline şükür etmıo. şükretmesını bilmediğimiz içinde bunlar oluyor bu dinsel olarak bir düşünme yönu ama aslında gayette haklı bir yön tabi devletınde yaptığı yenılır yutulur değil.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu zamları bizlere reva görenleri allaha havale ediyorum.vede hakkımı helal etmiyorum haram olsun inşallah.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Zaten Şükrediyoruz

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya millet bayram sevıncınde iken yaptılar bol bol zammı bakalım ne olacak.

ama sabah camıde vaazda bir şey çok hoşuma gitti bunu burda paylaşmak isityorum biraz ters gelebilir ama. televızyonlarda çıkan haberlerde sorarlar hayatınızdan memnunmusunuz die ve herkez isyan eder aslında bunu yerıne allaha şükür etmek daha iyi olur. eğer şükredersek vakti zamanı gelince bu darlığın bu halsiyetsizliğinde sonu gelir die vaiz verildi. aslında çok doğru şu an kimse haline şükür etmıo. şükretmesını bilmediğimiz içinde bunlar oluyor bu dinsel olarak bir düşünme yönu ama aslında gayette haklı bir yön tabi devletınde yaptığı yenılır yutulur değil.

Volkan usta zaten çooookkkk uzun yıllardır; ha bugün, ha yarın düzelir diye millet şükredip büyük bir sabırla bekliyor. Eğer öyle olmasaydı sen seyredecektin gümbürtüyü. Yöneticilerde halkımızdaki bu sabrı bildikleri için bastırdıkça bastırıyor zamları. Bakalım sonu nereye varacak?
    Saygılar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri