allahým bu dede tam bir dede
dede-alex-selçuk bunlar kesýnlikle gitmeli.
'Sen de kimsin?'
Futbol camiasý bu kareyi konuþuyor...
Fenerbahçe bir darbe de Sivasspor karþýsýnda aldý. Büyük umutlarla gidilen Sivas deplasmanýnda Kiev öncesi çok kritik bir maðlubiyet alan Fenerbahçe'de maçtan sonra suratlar asýktý.
Sivas'ta LÝG TV kameralarýna çarpýcý kareler takýldý. Aragones'in Fenerbahçe Kulübesi'ne tokalaþmak için gelen Bülent Uygun'u tanýmamasý ise farklý bir görüntü oluþturdu.Baþýnda þapkasý ile yanýna gelen Bülent Uygun'u sahaya inen bir taraftar zanneden Aragones önce duraksýyor sonra parmaklarýnýn ucu ile rakip takýmýn hocasýnýn elini sýkýyor.
Ancak Bülent Uygun'un Fenerbahçe yedek kulübesine de gidip herkesle tek tek tokalaþmasý ve ilgi görmesi ragones'in ilgisini çekiyor. Yanýndakilere 'kim o' diye sorunca da Bülent Uygun'un Sivasspor'un Teknik Direktörü olduðunu öðreniyor...
TANIMAMASI DOÐALDIR"
Futbol Gündemi programýna baðlanan Bülent Uygun Aragones'in kendisini tanýmamasý hakkýnda þu sözleri söyledi: "Aragones beni tanýmadý. Doðaldýr. Yeni bir teknik direktör. Birçok konulardan vakýf deðil. Þapka takmýþtým o yüzden tanýmamýþ olabilir. Ben kendimi tanýttým. Ýngilizce olarak Sivasspor'un teknik direktörü olduðumu söyledim. O an çok birþey hissetmedim ama böyle durumlarda insan samimi bir hava ve sýcaklýk bekler. Böyle olunca hepimizi üzer. Ona hak veriyorum. Ama hocanýn yanýnda bir Türk arkadaþýmýz olup durumlarý anlatmalýydý. Böyle yabancý teknik adamlarýn yanýnda Türk danýþmanlarý olmalý"
Yer imleri