REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/7 1234567 SonSon
64 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Star tv Neden Şifrelendi.(Tartışma Alanı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Star tv Neden Şifrelendi.(Tartışma Alanı)

Selamlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım.Bu konu belki buraya açılmamalı ama ben sadece cevaplar istiyorum. 1-Neden şampiyonlar ligi maçları starda bunca sene gösterildi ve şifrelenmedi ta ki şimdi kafalarına taş düşmüş ki şifreleme sistemine geçtiler?Yerel platform olduğu için de bunların kodlarını türk sitelerinde bulmak çok zor iş.İnanırmısınız dün maç saatine kadar hiç bir sorun yoktu maç saati yaklaştı ve ne bu siteye girebildim ne de diğer uydu forum sitelerine girebildim bir anda nete sansür uyguladılar böyle bir rezalet olur mu ya?Bunca insanlar dijital uydu satın alıyor bu paracı oyun bozanların dediği mi olacak maç ***fimizin içine ettiler.Akşam sitede problem mi vardı giremedim bir türlü.Ve star tv ile ilgili bir haber yazıldığında lütfen konuları kapatmayınız bu maçlar süper lig maçları değil kilit koyma hakları yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı bayramlar.aynen katılıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eski çatı antenleri ile izlenebilen maçlar için neden her defasında değişik şifre koyarlar anlamak mümkün değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ans kanalı neden şifre koymuyor bide o var?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım.Bu konu belki buraya açılmamalı ama ben sadece cevaplar istiyorum. 1-Neden şampiyonlar ligi maçları starda bunca sene gösterildi ve şifrelenmedi ta ki şimdi kafalarına taş düşmüş ki şifreleme sistemine geçtiler?Yerel platform olduğu için de bunların kodlarını türk sitelerinde bulmak çok zor iş.İnanırmısınız dün maç saatine kadar hiç bir sorun yoktu maç saati yaklaştı ve ne bu siteye girebildim ne de diğer uydu forum sitelerine girebildim bir anda nete sansür uyguladılar böyle bir rezalet olur mu ya?Bunca insanlar dijital uydu satın alıyor bu paracı oyun bozanların dediği mi olacak maç ***fimizin içine ettiler.Akşam sitede problem mi vardı giremedim bir türlü.Ve star tv ile ilgili bir haber yazıldığında lütfen konuları kapatmayınız bu maçlar süper lig maçları değil kilit koyma hakları yok
    Konuyu acık tuttum.Ve ilk cevapı ben vereyim bizki dune kadar sizlere forum duyurularında belirttigim gibi kodları veriyorduk yasal ve sorun yok diye yalnız starın abonelik istedigi kavramı ortaya cıkana dek ve bize gelen mailler dogrultusunda bu karar alınmıştır.

Star d smartta oldugu için kodları artık kendisi vermiyor.Dijital uydu alıcıları olanlara d smart satmayı hedefliyor.

Bundan böyle star kodları nette sızda bile biz veremeyiz kanal kendi sitesinde bile macı satın alın ibaresi koymuş malesef.

Star alternetifi kanallar var mesela ans tv rustavi ve diger yabancı kanallar gibi.Ayrıca digiturk aboneleri,kablo tv ve karasal yayında star izlenmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reis Türkiye kanalı maçları verirken neden ki ben veya başka kişiler başka ülkenin kanalında izlesin maçı dilini bilmediğimiz spikerlerin anlatımlarıyla.Doymadılar mı daha paraya bu Doğan grubu.Siz de haklısınız sızsa bile kodlar verirseniz sizin zararınıza olur bu kadar kaliteli bir siteye kimse zarar gelmesini istemez.Şunu sormak isterim peki izlemek isteyen kişi bölgesinde ne kablo tv veya karasal yayını çekmeyen olursa ve de digiturk ve para tuzağı d-smart aboneliği almazsa ne yapacak netten izlemek de mümkün olmuyor her yere bir kilit vuruluyor sonuçta Türkiyede Star kanalından başka kanal vermiyor şampiyonlar ligini ve herkes maçı o kanaldan izliyor ve bu ne demek reyting ve para demek daha ne istiyorlar ki 100ze mi katlamak istiyorlar alacakları parayı?Halkımız çok sabırlı halbuki herkes buna karşı gelse bu şekilde engeller asla olmayacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogan grupunu kınıyorum artık star tv ızlemıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogan grupunu kınıyorum artık star tv ızlemıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

star tv çok çok yanlışlık içine giriyor
    bu normal bir maç diğill o yüzden halkın duygularını suistimal etmesi yanlış dsmart bile diği türkten ne farkı var aynı siztem aynı kafa halkla bütünleşmek yok malasef bu şampiyonlar liğindeki maçtaki yayinlari için kınıyorumm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Admin tarafından (02-10-2008 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/7 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri