Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Star tv Neden Şifrelendi.(Tartışma Alanı)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kaşıntıları var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar konu doğan grubu ile ilgili değil uefa kesin talimatı maçlar uydu kanalı ile yasaklamış yalnız yerel antenler ile yayınlanabiliyor konu böyle yanlışım varsa düzeltin iyi bayramlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nejdet aktaş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konu doğan grubu ile ilgili değil uefa kesin talimatı maçlar uydu kanalı ile yasaklamış yalnız yerel antenler ile yayınlanabiliyor konu böyle yanlışım varsa düzeltin iyi bayramlar
    uefa nın kesin talimatı varsa bunca yıldır maç yayınlıyorlar şimdi mi akıl ettiler şifre koymayı.düpedüz insanları mecbur bırakıp satış yapma amacıdır bu o zaman ans tv nasıl veriyo bu maçları halen şifresiz. ama doğan grubu napar yapar şimdi ans tv yi de türksattan kovar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım bu doğan grubunun talebi ile oldu yoksa tek şifreli kanal türkiyedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surersat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu doğan grubunun talebi ile oldu yoksa tek şifreli kanal türkiyedir

19. mesajda cvabı verilmiş doğan grubuyla ilgisi yok forumun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bende doğan gurubunu kınıyorum ve d smart satmıyorum artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan sonra star tv seyrederim nede d smartını alırım.zamanında sansuı free tv sattılarda ne oldu ben bu insanların sözüne güvenmiyorum d smart alacağıma liğ tv alırım ve bari lig maçlarını seyrederim haa unutmadan kanal d şifre komayı unutmasınlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yaparlarsa yapsınlar d smart falan almıyorum herkezinde bu konuda duyarlı olması lazım bakalım kime satacaklar lig maçlarını alamazlarsa zaten uydular ellerınde kalıcak ben trt ve digiturk birleşip yine alacaktır maçları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yaparsak yapalım onların elindeyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydın doğan şuan kendiyle çatışmada olanın ekmeğine yağ sürüyor millet bu tavrıyla azıcık sempatide duysa artık sevmemeye başladı.
    devam etsin bakalım sonu ne olacak uzan larda yıkılmazdı sonları ne oldu.

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri