bence kaşıntıları var
Teşekkur: 0
bence kaşıntıları var
arkadaşlar konu doğan grubu ile ilgili değil uefa kesin talimatı maçlar uydu kanalı ile yasaklamış yalnız yerel antenler ile yayınlanabiliyor konu böyle yanlışım varsa düzeltin iyi bayramlar
uefa nın kesin talimatı varsa bunca yıldır maç yayınlıyorlar şimdi mi akıl ettiler şifre koymayı.düpedüz insanları mecbur bırakıp satış yapma amacıdır bu o zaman ans tv nasıl veriyo bu maçları halen şifresiz. ama doğan grubu napar yapar şimdi ans tv yi de türksattan kovar
arkadaşım bu doğan grubunun talebi ile oldu yoksa tek şifreli kanal türkiyedir
aynen bende doğan gurubunu kınıyorum ve d smart satmıyorum artık.
bundan sonra star tv seyrederim nede d smartını alırım.zamanında sansuı free tv sattılarda ne oldu ben bu insanların sözüne güvenmiyorum d smart alacağıma liğ tv alırım ve bari lig maçlarını seyrederim haa unutmadan kanal d şifre komayı unutmasınlar.
ne yaparlarsa yapsınlar d smart falan almıyorum herkezinde bu konuda duyarlı olması lazım bakalım kime satacaklar lig maçlarını alamazlarsa zaten uydular ellerınde kalıcak ben trt ve digiturk birleşip yine alacaktır maçları
ne yaparsak yapalım onların elindeyiz
aydın doğan şuan kendiyle çatışmada olanın ekmeğine yağ sürüyor millet bu tavrıyla azıcık sempatide duysa artık sevmemeye başladı.
devam etsin bakalım sonu ne olacak uzan larda yıkılmazdı sonları ne oldu.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri