Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Star tv Neden Şifrelendi.(Tartışma Alanı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nejdet aktaş Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar konu doğan grubu ile ilgili değil uefa kesin talimatı maçlar uydu kanalı ile yasaklamış yalnız yerel antenler ile yayınlanabiliyor konu böyle yanlışım varsa düzeltin iyi bayramlar
    uefa nın kesin talimatı varsa bunca yıldır maç yayınlıyorlar şimdi mi akıl ettiler şifre koymayı.düpedüz insanları mecbur bırakıp satış yapma amacıdır bu o zaman ans tv nasıl veriyo bu maçları halen şifresiz. ama doğan grubu napar yapar şimdi ans tv yi de türksattan kovar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar varsayın ki Star Tv yok. En güzeli ANS TV'den izlemek. Nede olsa az çok dilimizden konuşuyorlar. Hatta ben ANS TV'den haberim yoktu Sirius Uydusundaki TET kanalından izledim. Adını bile anmayın bu paragöz heriflerin.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dogan grupunu kınıyorum artık star tv ızlemıyorum......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla bende akadaşlar bişe bende yazayım kanımca dsmart alsınlar diye yapıyolar heralde bende star izlemiyorum başka avrupa kanallarıntan izlerm macları buntan sonra star yok daha.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

***** kanallardan kazandığı yetmedi galiba doğan gurubuna şimdide d.smat satmak için bizleri zorluyor yahu sen zaten bu milletin kanını emmişsin yıllarca medyam varha istedigimi verin yoksa sizi rezil edreim havası işte star tv yi şifreliyerek aç gözlülünü birkez daha isbatladı aydın doğan gurubu medyası i z l e mi yelim star tv yi ve dogan medyasını boykot ediyoruz...yeter kanımızı emdikleri. yazzıklar olsun *****cu heriflere....y.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğan gurubundan başka birşeymi bekliyordunuz.Onlar için her şey para .Adamlar milli maçı bile aynı yapmadılarmı.Her şeye rağmen D smart almayacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ans kaçak yayın yapıyor!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smartın cihazını satmak için yapıyorlar. ama kapitalizm her zaman antisini yaratır. zaman gerek. cihazlarını kesinlikle almayın. bizde kınıyoruz. herkese kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

AYDIN DOGAN hemşerim olur ama kınıyorum.çünkü sn Emin Çölaşan gerçekleri yazdıgı için işine son verdi .Şimdi çıkar çatışması olunca kendi cephe aldı hükümete ve insanları sömürmeye daha çok devam edecek gibi gözüküyor.Aziz nesin nin bir sözü var ya bu milletin% xxxx böyledir demişti adamı vatan haini ilan ettiler. Şimdi onun söyledikjlerini o***liyorlar.Bende star seyretmiyorum......................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğan Grubunu kınıyorum. D-smart almayı düşünen tanıdıklarıma da almamaları için telkinde bulunuyorum.

Sayfa 6/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri