Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Star tv Neden Şifrelendi.(Tartışma Alanı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı surersat1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım bu doğan grubunun talebi ile oldu yoksa tek şifreli kanal türkiyedir

19. mesajda cvabı verilmiş doğan grubuyla ilgisi yok forumun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynen bende doğan gurubunu kınıyorum ve d smart satmıyorum artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan sonra star tv seyrederim nede d smartını alırım.zamanında sansuı free tv sattılarda ne oldu ben bu insanların sözüne güvenmiyorum d smart alacağıma liğ tv alırım ve bari lig maçlarını seyrederim haa unutmadan kanal d şifre komayı unutmasınlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yaparlarsa yapsınlar d smart falan almıyorum herkezinde bu konuda duyarlı olması lazım bakalım kime satacaklar lig maçlarını alamazlarsa zaten uydular ellerınde kalıcak ben trt ve digiturk birleşip yine alacaktır maçları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar daha fazla bu konuyu bu forumda kurcalamayalım.foruma zarar gelsın ıstemıyorum.gerklı bılgı d_smart sayfalarında acıklanmıstır.konunun nedenı sebebı acıklanmıstır.daha da desmeyelım.sag duyulu olalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yaparsak yapalım onların elindeyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydın doğan şuan kendiyle çatışmada olanın ekmeğine yağ sürüyor millet bu tavrıyla azıcık sempatide duysa artık sevmemeye başladı.
    devam etsin bakalım sonu ne olacak uzan larda yıkılmazdı sonları ne oldu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı o'azis Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selamlar öncelikle herkesin bayramını kutlarım.Bu konu belki buraya açılmamalı ama ben sadece cevaplar istiyorum. 1-Neden şampiyonlar ligi maçları starda bunca sene gösterildi ve şifrelenmedi ta ki şimdi kafalarına taş düşmüş ki şifreleme sistemine geçtiler?Yerel platform olduğu için de bunların kodlarını türk sitelerinde bulmak çok zor iş.İnanırmısınız dün maç saatine kadar hiç bir sorun yoktu maç saati yaklaştı ve ne bu siteye girebildim ne de diğer uydu forum sitelerine girebildim bir anda nete sansür uyguladılar böyle bir rezalet olur mu ya?Bunca insanlar dijital uydu satın alıyor bu paracı oyun bozanların dediği mi olacak maç ***fimizin içine ettiler.Akşam sitede problem mi vardı giremedim bir türlü.Ve star tv ile ilgili bir haber yazıldığında lütfen konuları kapatmayınız bu maçlar süper lig maçları değil kilit koyma hakları yok

bu kunuyu kapatmanızı rıca eder saygılarımı sunarım.çunku her kafadan bır ses cıkmaktadır.forum ıçin en hayırlıdı bu olacaktır.sevglerımle esen kalın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kunuyu kapatmanızı rıca eder saygılarımı sunarım.çunku her kafadan bır ses cıkmaktadır.forum ıçin en hayırlıdı bu olacaktır.sevglerımle esen kalın.
    ne alaka ne yani dogan burayadamı sıfre koyacak ben dogan grupunun butun sıtelerıne gırdım msjımı attım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alaka ne yani dogan burayadamı sıfre koyacak ben dogan grupunun butun sıtelerıne gırdım msjımı attım

Mesaj atma v.s hakkınız kesinlikle var ama dogru uslupla ve saygı sevgi çercevesinde atınız!

Bize müdahale ettirmek zorunda bırakmayınız!

Ayrıca konuyu başka yerlere de çekmiyelim.

Not:sizin için degil genel söylüyorum.

Sayfa 3/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri