REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
64 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Star tv Neden Şifrelendi.(Tartışma Alanı)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üsten gecen beyaz yazıyı okuyan okumuştur sanırım.Adamlar tekrar ediyorum uydusu olanlar için abonelik istiyor ya diyor abone ol izle yada ben vermem kodları veren olursada adamların telif hakkı nedeniyle dava etme hakları var malesef.

Bu durum karsısında biz veremeyiz kodları.Kodlar acıklansa bile sitemize zarar gelsin istemiyz.Sadece dogan medya ile bitmiyor bu olay milyonlarca site var star biss yazınca cıkan ama bazı rakip siteler bizi kapattırmak içinde herşeyi yapabilirler.

O yüzden ben kimseden korkmuyorum d smart ne yapsında görelim diyen sitelerin hepsi kapandı..Ve forum duyurularında actıgım yazı cogu forum tarafından kopyalanmış bile
    Konu Admin tarafından (02-10-2008 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üsten gecen beyaz yazıyı okuyan okumuştur sanırım.Adamlar tekrar ediyorum uydusu olanlar için abonelik istiyor ya diyor abone ol izle yada ben vermem kodları veren olursada adamların telif hakkı nedeniyle dava etme hakları var malesef.

Bu durum karsısında biz veremeyiz kodları.Kodlar acıklansa bile sitemize zarar gelsin istemiyz.Sadece dogan medya ile bitmiyor bu olay milyonlarca site var star biss yazınca cıkan ama bazı rakip siteler bizi kapattırmak içinde herşeyi yapabilirler.

O yüzden ben kimseden korkmuyorum d smart ne yapsında görelim diyen sitelerin hepsi kapandı..Ve forum duyurularında actıgım yazı cogu forum tarafından kopyalanmış bile
    hocam bu konuyu kılıtlemelı;star tv hakkındakı en son bılgı konusu daıma guncel kalmalı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bu konuyu kılıtlemelı;star tv hakkındakı en son bılgı konusu daıma guncel kalmalı.
    Kilitlemeye gerek Kilitlersek özgür basın kalmaz herkes duygu ve düşüncelerini zaten uygun dille yerine getiriyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Artık bu D smart'tanda Star tv'dende Bu Doğan grubu ile ilgili açılan bütün konulardan sıkıldım ve bıktım.Adamların yaptıkları her iş sıkıntılı ve problemli.Bunların yüzünden forumda bir sürü sorun yaşıyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Artık bu D smart'tanda Star tv'dende Bu Doğan grubu ile ilgili açılan bütün konulardan sıkıldım ve bıktım.Adamların yaptıkları her iş sıkıntılı ve problemli.Bunların yüzünden forumda bir sürü sorun yaşıyoruz.
    :45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kilitlemeye gerek Kilitlersek özgür basın kalmaz herkes duygu ve düşüncelerini zaten uygun dille yerine getiriyor..
    mesela ustat benim öyle bir sıkıntım yok çünkü maç fanatiği değilim..
    o yüzden fazla umursamıyorum.. haticeye değil neticeye bakıyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ayran Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mesela ustat benim öyle bir sıkıntım yok çünkü maç fanatiği değilim..
    o yüzden fazla umursamıyorum.. haticeye değil neticeye bakıyorum..
    Netice uydu olanlar için malesef kötü.ANS TV izleyinen iyisi o sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Netice uydu olanlar için malesef kötü.ANS TV izleyinen iyisi o sanırım
    gene kopya verdin... ve uydu olanlar için üzgünüm.sonuçta para verdiler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

üstelik ans tv daha ***ifli oluyor tam takıma sinirlenecekken spikerin konuşmalarına gülüyorsun sinirin geçiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart STAR tv

Yazıklar olsun,
    milletin seyrettiği bir maç vardı. Onuda kısıtladıkça kısıtladılar. helal olsun
    zaten ellerinden bu gelir. Parayı verdinmi hemen gerekeni yaparlar bunların
    dertleri para demekki insanları düşündükleri yok. Parayı veren düdüğü çalar
    misali. Yoksa seni beni düşündükleri yok.... Ne yapalım bizde yabancı
    kanallardan seyrederiz. Bizim kanallar bize yabancı oldu. sifrelendi ve
    kapandı. Bakın birde D-Smart çıktı başımıza bir bu eksikti. Daha önce cine 5
    vardı. sonra lig tv çıktı. şimdide D-salak çıktı başımıza milleti enayi yerine
    koyuyorlar. bu millet bunları yutmaz tek söz yazıklar OLSUN ne diyelim.
    Avrupadaki maçlarımızı bile bize seyrettirmeyecekler. YABANCI KANALLARDAN
    GÖRÜNTÜYÜ ALIP, RADYODAN SESİ dinleyiniz. ne yapalım. bizde çaresini
    böyle bulduk hadi HAYIRLISI.:45:

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri