Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: "Yes Be Annem" Konuþ! Kim Tutar Seni

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

"Yes Be Annem" Konuþ! Kim Tutar Seni

Böyle bir saçmalýðý dünyada Türklerden baþkasý asla yapmaz. Þimdi içinizden bana "Emmi sen de Türk düþmaný mýsýn, nesin?" diyenleriniz olabilir. Evet, ben böyle Türklerin düþmanýyým. Sonuna kadar da olmaya devam edeceðim. Yarýn KKTC cumhurbaþkaný (bu sýfat bizce tabi) M. Ali Talat AB parlementosunda Kuzey Kýbrýs Türk Toplumu Lideri olarak bir konuþma yapacak. Güney Kýbrýs Rum lideri ise tüm adanýn cumhurbaþkaný olarak konuþacakmýþ. Ve Rum lidere soru sorulacakmýþ ama sayýn Talat'a soru sorulamýyacakmýþ. Bu sayýnlar, böyle davet edilmiþler. Hatta bazý parlementerler bu kadarýsýda ayýp oluyor cinsinden tepki göstermiþler. Þu aþaðýlanmaya, þu rezilliðe bakar mýsýnýz Allahaþkýna? Sen adamý cumhurbaþkaný seç, adam kendini Türk Toplumu lideri konumuna düþürsün! Haksýz mýyým, bu kadar dangalaklýðý dünyada kim yapabilir? Ýnsaný insan yapan deðerlerin hepsi mi tatile çýktýlar? Ýnþallah kendisinin bir devletin cumhurbaþkaný oluðunu hatýrlayýp; protesto ederek, yarýn o parlementoda konuþmaz sayýn Talat. Sahi bir tekerleme türetilmiþti "Çözümsüzlük, çözüm deðil." diye. Ey Ankara'daki yöneticiler; eserinizle övünebilirsiniz artýk.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

emmi. %100 haklýsýn.

Bende farklý bir konuya deðinicem. Kýbrýsta askerlik yapmýþ bir çok arkadaþým var.
    Hadi 1-2 tanesi dese tamam dicem. ama hepsi diyorki kýbrýs halký Türk askerini ve Türkleri sevmiyor. Bu iþte bir iþ var gibi geliyor bana.
    Belki aðýr bir suçlama olacak ama bizim kuzey kýbrýsý düþündüðümüzün yarýsý kadar bile oradaki halk kendi topraklarýný düþünmüyor... Yani biz ne kadar yavru vatan desekte kuzey kýbrýslýlar rum olmaya - yunan olmaya daha çok meðilli gibi geliyor bana.. Bu konuyla ilgili kýsa bir anýmda var.

Bu yaz bodrumda tatilimi geçirdim. kaldýðýmýz hotelde 5 6 kiþilik kýbrýslý bir aile vardý. Türkçe konþuyorlar bazende rumca konuþuyorlardý. ilk baþlarda gözüme iyi göründüler. ama sonradan bazý konuþtuklarýný duyunca bunlarýn Türk olamayacaðýný düþündüm. kurdklarý cümlelerde ''þu türkler- bu türkler'' gibi kelimeler geçiyordu.. ama tabi aþaðýlayýcý cümleler içerisinde. bizim kýbrýsta denizimiz daha guzel. plajýmýz daha guzel. bu türklerin denizide plajýda pis gibi cümler duydum.(ayrýntýya girmiyorum) sonunda sordum. siz nerelisiniz dedim. kýbrýslýyýz dedi. türkmüsünüz rummusunuz dedim yine kýbrýslýyýz dedi.. tamamda rum kesimimi türk kesimimi dedim. türk dedi. ayaða kalktým siz ne kadar terbiyesiz insanlarmýþsýnýz dedim. madem beyenmiyorsunuz sevmiyorsunuz neden Türkiyeye geliyorsunuz dedim.. Madem geldiniz niye burada Türkleri aþaðýlýyorsunuz. sizlerde Türk evladý deðilmisiniz dedim.. Kendi aralarýnda rumca konuþtular ama bana cevap vermediler.. Hotel görevlisi geldi. abi özür dileriz ama lütfen müdahele etme dedi. onada dedimki ulan 3 kuruþ fazla para kazanýyorsunuz diye böyle terbiyesizlere boyunmu eyiceksiniz. s.gitsinler yunanistanda tatillerini yapsýnlar...vs vs vs...

Kýsacasý benim kendi düþüncem þudurki ; kýbrýs Türk cumhuriyeti topraklarý için kanýný döken bir çok askerimizin bir damla kanýna deymeyecek olaylar dönüyor orada... bu iþte bir iþ var...
    Konu MUTAF tarafýndan (30-09-2008 Saat 12:50 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    emmi. %100 haklýsýn.

Bende farklý bir konuya deðinicem. Kýbrýsta askerlik yapmýþ bir çok arkadaþým var.
    Hadi 1-2 tanesi dese tamam dicem. ama hepsi diyorki kýbrýs halký Türk askerini ve Türkleri sevmiyor. Bu iþte bir iþ var gibi geliyor bana.
    Belki aðýr bir suçlama olacak ama bizim kuzey kýbrýsý düþündüðümüzün yarýsý kadar bile oradaki halk kendi topraklarýný düþünmüyor... Yani biz ne kadar yavru vatan desekte kuzey kýbrýslýlar rum olmaya - yunan olmaya daha çok meðilli gibi geliyor bana.. Bu konuyla ilgili kýsa bir anýmda var.

Bu yaz bodrumda tatilimi geçirdim. kaldýðýmýz hotelde 5 6 kiþilik kýbrýslý bir aile vardý. Türkçe konþuyorlar bazende rumca konuþuyorlardý. ilk baþlarda gözüme iyi göründüler. ama sonradan bazý konuþtuklarýný duyunca bunlarýn Türk olamayacaðýný düþündüm. kurdklarý cümlelerde ''þu türkler- bu türkler'' gibi kelimeler geçiyordu.. ama tabi aþaðýlayýcý cümleler içerisinde. bizim kýbrýsta denizimiz daha guzel. plajýmýz daha guzel. bu türklerin denizide plajýda pis gibi cümler duydum.(ayrýntýya girmiyorum) sonunda sordum. siz nerelisiniz dedim. kýbrýslýyýz dedi. türkmüsünüz rummusunuz dedim yine kýbrýslýyýz dedi.. tamamda rum kesimimi türk kesimimi dedim. türk dedi. ayaða kalktým siz ne kadar terbiyesiz insanlarmýþsýnýz dedim. madem beyenmiyorsunuz sevmiyorsunuz neden Türkiyeye geliyorsunuz dedim.. Madem geldiniz niye burada Türkleri aþaðýlýyorsunuz. sizlerde Türk evladý deðilmisiniz dedim.. Kendi aralarýnda rumca konuþtular ama bana cevap vermediler.. Hotel görevlisi geldi. abi özür dileriz ama lütfen müdahele etme dedi. onada dedimki ulan 3 kuruþ fazla para kazanýyorsunuz diye böyle terbiyesizlere boyunmu eyiceksiniz. s.gitsinler yunanistanda tatillerini yapsýnlar...vs vs vs...

Kýsacasý benim kendi düþüncem þudurki ; kýbrýs Türk cumhuriyeti topraklarý için kanýný döken bir çok askerimizin bir damla kanýna deymeyecek olaylar dönüyor orada... bu iþte bir iþ var...
    ustad sana yürekten helal olsun o terbiyesizlerede hiç biþi demiyorum hiç bile yazýk yani.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Emmi çok çok haklýsýn tamamen katýlýyorum.1974 yýlýndan öncesini bilmeyenler,murataða,sandallar katliamlarýný bilmeyenler rumlarýn o zaman yaptýklarýný bilmeyenler þimdi çýkmýþ ahkam kesiyorlar ve buna malesef bazý gençlerimizde alet oluyorlar.Eðer rumlarýn gerçek yüzünü bilselerdi böyle düþünmezlerdi.
    Konu kucer06 tarafýndan (30-09-2008 Saat 14:07 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýbrýs'da üniversite okuyan bir kaç arkadaþla görüþtüðümüzde Türk askerinin orada olmasýný avrupa birliðine engel olarak görüyor halk.Açýkçasý bizim 74 de kurtardýðýmýz durumu oradakiler çoktaaan unutmuþ durumda..
    Yani ne yazýk ki(ayný bizde olduðu gibi)Avrupa Birliðini 'cennete giriþ' gibi gören bir zihniyet hakim ...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Halbuki bilmiyorlar orada þimdi üniversitede okuyabiliyorarsa Türk askerinin sayesinde okuyorlar.Türk askeri olmasaydý þimdi hiç birisi Kýbrýsta olmayacaktý.Balýk hafýzalýlar.Ýkincisi kýbrýs onlarýn babasýnýn malý deðil bize Osmanlýdan mirastýr.
    Konu kucer06 tarafýndan (30-09-2008 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

insanlar nankördür yediði ekmeðe ihaneti bilirler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda çok þey söylerimde. forumda olmaz...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kýbrýs Rum liderinden sürpriz teklif

Kýbrýs Rum lideri Hýristofyas Rum liman ve havaalanlarýný Kýbrýslý Türklerin kullanýmýna açmaya hazýr olduklarýný söyledi.

Kýbrýs Rum lideri Hýristofyas Rum liman ve havaalanlarýný Kýbrýslý Türklerin kullanýmýna açmaya hazýr olduklarýný söyledi.
    Avrupa Konseyi'nde bir konuþma yapan Rum lider Hýristofyas, Rum liman ve havaalanlarýný Kýbrýslý Türklerin ticari faaliyetlerine açmaya hazýr olduklarýný belirtti.
    "Ortak savunma soldu"
    Kýbrýs Rum yönetimi Savunma Bakaný Kostas Papakostas da bugün yaptýðý açýklamada, Güney Kýbrýs ile Yunanistan arasýndaki ortak savunma doktrininin, “son birkaç yýldýr solduðunu” söyledi.
    Rum basýn haberlerine göre Papakostas, Rum radyosuna (RÝK) yaptýðý açýklamada, ortak savunma doktrininin “oy kapma amaçlý” kullanýldýðýný savundu. Rum Bakan, doktrini, “aslýnda pratik uygulamasý olmayan bir seçim öncesi gösteri hareketi” olarak nitelendirdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþlar, 2000 li yýllardan bu yana, týpký bizde olduðu gibi adanýn kuzeyinde de AB ve Soros destekli beyin yýkama operasyonlarý yapýldý gözümüzün içine baka baka. Sayýn Talat'ýn; Türkiyeden giden en üst düzey yöneticilerle otel lobilerinde ne pazarlýklarla, nasýl seçildiðini unutmadýk henüz. Þimdi onlar artýk meyvelerini topluyorlar. Bizede buralarda ahý-vahý kalýyor.
    Birde Kýbrýslý Türkler için oranýn bir önemi olmayabilir; ama bizim için hayati bir önemdedir. 12 Adalarla Egeyi kuþattý Yunan, þimdide AB'yi arkasýna alarak, Akdenizi de kuþatmak istiyor. Herþeye raðmen bizler bunun bilincinde olarak uyanýk kalma durumundayýz.
    Basri kardeþ, sen gene efendi cevap vermiþsin valla, o soyu bozuk, ekmeksiz dürzülere. Ama onlara anlatýlmayan birþey var ki kýçlarýndaki donlarýna kadar Türkiye alýyor. Haberleri yok. Bir ay veya yýl para gitmesinde göreyim onlarýn kilolarýnýn kaç para olduðunu. Yalnýz bu unutturma iþinde gelmiþ geçmiþ tüm iktidarlarýn suçu çok büyük. Çok uzun yýllar orasý Ýngilizin ve Yunanýn etkilerine açýk býrakýldý. Duyduklarýnýz þaþýrtýcý gelmemeli. Olacaðý buydu. Bugünkülerde çözümsüzlük, çözüm deðil diyerek ver kurtul havasýndalar.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (01-10-2008 Saat 01:24 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri