Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Aygıt yöneticisinde görünen bilgisayarımda görünmeyen Dvd-Rom sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aygıt yöneticisinde görünen bilgisayarımda görünmeyen Dvd-Rom sorunu

Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi benim bilgisayarımdaki Dvd rom sürücüm pc açılırken ve de aygıt yöneticisinde iken gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor.Geçenlerde klavye fiyatı sormaya gittiğimde bilgisayarcıya sordum ve sorar sormaz adam hemen % 100 virüsten kaynaklanır dedi ama ben pc nin temiz olduğunu bildiğimden biraz da adama kızdığımdan ötürü kasayı götürdüm bilgisayarcıya.Adam bir saat kadar drıver aradı ve bulamadı drıverını kurmadan başka bir dvd rom taktı ve makina yeni cd rom donanım bulundu diyerek onu gördü ama bilgisayarımda gene takmış olduğu dvd rom gözükmedi sonra epey daha benim kendi drıverımı arayıp bulamadıktan sonra ben buna format atacağım diyip çıktı bende formatı kendimde atarım diyerek çıktım oradan.Şimdi size sorum bu arkadaşlar pc nin üstünden en az 2 ve 3 kere format attım c,d dahil combofıx 2 ve 3 ile tarattım buna rağmen sorunum çözülmedi.Dvd rom arada bi takılma yapıyor,Program ekle kaldırda dvd romun drıverı gözükmüyor netten aradım bulamadım ben sorunun pc de drıverın kurulu olmamasına bağladım ve sizlere sormaya karar verdim bu arada aşağıya resimlerini ekliyorum ...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Dvd-Rom'un marka ve modeli: LITE-ON COMBO SOHC-5236V

Drıverı elinde olan ve ya bulabilen varsa ekleyebirse çok sevinirim arkadaşlar zira ben sorunun drıver eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.

TEŞEKKÜRLER....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anakart chipsetini format sonrası yükledin mi ??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anakart chipsetini format sonrası yükledin mi ??
    hocam ben her zaman yaptığım gibi orjınal kurtarma cd si ile formatladım ondan başka sadece ses drıverını yükledim anakart chipsetini ayrı mı yüklemek gerekiyor nasıl yüklenir eğer ayrı yüklemek gerekiyorsa?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ben her zaman yaptığım gibi orjınal kurtarma cd si ile formatladım ondan başka sadece ses drıverını yükledim anakart chipsetini ayrı mı yüklemek gerekiyor nasıl yüklenir eğer ayrı yüklemek gerekiyorsa?
    aygıt yöneticisinde sarı ünlem yada soru işareti olduğuna göre senin cd eksikler
    var demektir,anakart chipseti yükle

NOT: Format sonrası ilk yüklenecek chipset daha sonra ekran kartı ve
    sonrasında ses ve diğer donanımlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam benim anakart MSI cd yi taktım ama dediğim gibi DVD-Rom sorunlu okutturamadım cd yi pc ye benim anakartın modeli pc de yazar mı chıpseti kurmadan yazarsa netten indirip yüklemeye çalışacağım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞAVKÇI09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hocam benim anakart MSI cd yi taktım ama dediğim gibi DVD-Rom sorunlu okutturamadım cd yi pc ye benim anakartın modeli pc de yazar mı chıpseti kurmadan yazarsa netten indirip yüklemeye çalışacağım

kasayı aç anakart üzerinde model yazar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kasayı aç anakart üzerinde model yazar
    Hocam MSI N1996 Bunun neyini yüklememiz gerekiyor şimdi ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekle ben sana bulayım

işlemci nedir bu arada intel / amd
    Konu OLDSMAN tarafından (27-12-2009 Saat 02:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı oldsman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bekle ben sana bulayım
    intel p 4 3,06
    Konu ŞAVKÇI09 tarafından (27-12-2009 Saat 02:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ister live up-date aracını kullan ister sağ tarafta gördüğün sistem özelliklerini
    kendin seçerek sana indireceğin driver ları gösterecek

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri