Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi benim bilgisayarımdaki Dvd rom sürücüm pc açılırken ve de aygıt yöneticisinde iken gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor.Geçenlerde klavye fiyatı sormaya gittiğimde bilgisayarcıya sordum ve sorar sormaz adam hemen % 100 virüsten kaynaklanır dedi ama ben pc nin temiz olduğunu bildiğimden biraz da adama kızdığımdan ötürü kasayı götürdüm bilgisayarcıya.Adam bir saat kadar drıver aradı ve bulamadı drıverını kurmadan başka bir dvd rom taktı ve makina yeni cd rom donanım bulundu diyerek onu gördü ama bilgisayarımda gene takmış olduğu dvd rom gözükmedi sonra epey daha benim kendi drıverımı arayıp bulamadıktan sonra ben buna format atacağım diyip çıktı bende formatı kendimde atarım diyerek çıktım oradan.Şimdi size sorum bu arkadaşlar pc nin üstünden en az 2 ve 3 kere format attım c,d dahil combofıx 2 ve 3 ile tarattım buna rağmen sorunum çözülmedi.Dvd rom arada bi takılma yapıyor,Program ekle kaldırda dvd romun drıverı gözükmüyor netten aradım bulamadım ben sorunun pc de drıverın kurulu olmamasına bağladım ve sizlere sormaya karar verdim bu arada aşağıya resimlerini ekliyorum ...
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Dvd-Rom'un marka ve modeli: LITE-ON COMBO SOHC-5236V
Drıverı elinde olan ve ya bulabilen varsa ekleyebirse çok sevinirim arkadaşlar zira ben sorunun drıver eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum.
TEŞEKKÜRLER....

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri