Mehmet Aurelio Ocak Ayýnda Beþiktaþ’ta!
01.10.2008 16:11:00
Fenerbahçe eski yöneticisi Tahir Kýran, sarý lacivertlilerden Betis’e giden Mehmet Aurelio’nun Beþiktaþla görüþtüðünü, anlaþtýðýný ve Ocak ayýnda imzayý atarak Beþiktaþ formasý giyeceðini açýkladý:
Ýþte Tahir Kýran'ýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adlý kiþisel web sitesinde yayýnladýðý açýklamalarý:
"Aurelio Gerçeði"
Merhaba Sevgili Dostlarým...
Dinamo Kiev maçýný üzülerek izledim. Biliyorum, beni buradan takip edenlerin bir kýsmý ‘hainlikle' suçlayýp üzüldüðüme inanmýyorlar ama ben her zaman dediðim gibi bildiðim yolda doðrularý söyleyerek ilerlemeye gayret edeceðim. Fenerbahçe bir maç kazanamamýþ, çok da sorun deðil. Bunlar telafi edilir. Ama bu yönetim tarzý sonrasý gelecek adýna endiþelerim giderek arttýðý için buradan sesimi yükseltmeye devam edeceðim.
Geçen yýldan sonra bu sezon ortaya çýkarýlan kadronun hali ortada. Dinamo Kiev gibi Fenerbahçe'ye ne kadar rakip olacaðý tartýþýlacak bir takým karþýsýnda alýnamayan galibiyet grupta Fenerbahçe'mizin iþini zora soktu. TV karþýsýnda izlerken Ümit, Tuncay, Aurelio gibi eski futbolculara yapýlan tezahüratlarý buruk bir þekilde dinledim. En çok da Aurelio için haykýrýþlara üzüldüm. Duyduklarým Aurelio gibi faydasýnýn anlatýlmasý imkansýz bir oyuncunun gidiþinin ne kadar hazin olduðunu anlatýyordu.
Sizlerle paylaþmak istiyorum bunu. Sizler de bilin ki bana göre kaðýt üzerindeki sözde baþkaný ve bu yönetim öz evladý sayýlacak isimleri ne kadar da çabuk harcayabiliyor, anlayýn...
Avrupa Futbol Þampiyonasý sonrasý. Aurelio, Aziz Yýldýrým'dan randevu talep ediyor. O da ertesi gün kulübe gelmesini söylüyor. Gidiyor Aurelio. Ama karþýlaþtýðý ilk tepki þaþýrtýcý: ‘Niye geldin? Para mý istiyorsun? Para yok. Geçen yýl ne kadara oynuyorsan aynýsýný alacaksýn. O menajerine de söyle, ona da fazla para yok. Ayný rakamlara devam edeceksiniz. Þimdi çýk git buradan'
Þaþkýn ve kýrgýn Aurelio kulüpten ayrýldýktan sonra menajerini arar. Durumu anlatýr. Menajeri devreye girer. Aziz Yýldýrým'a ‘Baþkan, çocuk fazla bir þey istemiyor. 2 alýrken þimdi 2.5 milyon euro istiyor. Bu da hakký olsa gerek. Ýsteyenleri var. Giderse çok yazýk olur' Aziz Yýldýrým yine ‘Fazladan para yok' tepkisini gösterir. Menajeri diretir. ‘Yarým saat bekle, kararýmý bildireceðim' der Yýldýrým. 7 saat bekler menajeri. Ses yoktur. O da kýzmýþtýr. Böylece Aurelio'nun Real Betis transferi için düðmeye basýlmýþtýr. Ve Aurelio sonuçta Ýspanya yolunu tutar.
Bu arada aldýðým son bir istihbaratý da sizlerle paylaþayým. Buna göre Beþiktaþ Aurelio ile görüþtü ve ocak ayýnda transferi için anlaþmaya vardý. Yani ocak ayýndan sonra Aurelio'yu Beþiktaþ formasýyla görürsek þaþýrmayalým. Þaþýrmayalým ama Fenerbahçeli olarak 500 bin euro için elimizden kaçan bu isme çok üzüleceðimiz kesin.
Aurelio'nun bu durumuyla ilgili de Aziz Yýldýrým'dan günlerce yanýt bekleyeceðime eminim... Sorularýma yanýt verme cesareti gösteremeyen Yýldýrým'ýn bu yazýmý en kýsa sürede yalanlayacaðýna da eminim...
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri