arkadaşlar hotbird işe yaramıodu onu iptal ettim astrayı ayarlamak istiyorum türksat 1c yi göz önüne alarak kaç derece nereyue cevirmem lazım
arkadaşlar hotbird işe yaramıodu onu iptal ettim astrayı ayarlamak istiyorum türksat 1c yi göz önüne alarak kaç derece nereyue cevirmem lazım
bu konuyla ilgili forumda çok konu var az baksan konu acmaya bile gerek kalmaz bence..
Türksat ı baz alırsan zorlanırsın hotbird e bulundugu yeri çizip ona göre ayarlamaya çalışsaydın keşke
Ayrıca arkadaşın dedigi gibi forum da mevcut
arkadaşım senı tebrik ediyorum.
bak kardeşim sonuç olarak hotbird çanağnın astraya çavireceksen 19.2 derece olacak. bunun içinde yapman gereken hotbird çanağının arkasına geçerek çanağı hafif yukarı sonrada sola doğru çevireceksın ama astrada bulunduğun yere göre çanak çapı onemlı 90 lık bir çanakla çok hassas şekilde ne kadar kanal bulursun bilmem ama ya bu iş için bir satfinderın olacak yada cihazının sinyal metresi çok hassas olacak.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ya ben çok acemiyim admin abilerim satfinder nsl oluo lnb yi auto mu çeviriyor
Acemiysen işin ehiline bırak (Tabi ben sorunsuz birşekilde yayın almak istiyorum diyorsan)
Çünkü sen ayarlasan mutlaka bir eksigin olabilir ama ben zevk için filan istiyorum diyorsan o zaman yardım edelim.
Birde ne olursa olsun bir daha acil ,yardımm diye konu başlıklı birşey açmayınız.(Yasak)
bilmiordum kusura bakmayın ben sadece satfinder hakkında bilgi istiodum istediğim uyduyu nsl istediğim zaman ayralayabilirm
Önemli degil dostum önemli olan forum kurallarını okuyup usulune göre davranmak
Satfinder türkçe karşılıgı uydu arayıcı yada uydu bulucu da denir.
Yani şöyle söyleyim lnb kablosunu direk alete giriyorsun alet sana sinyal oranlarını ve bir takım şeyler söyliyerek yardımcı oluyor.
Böyle bişi
![]()
şimdi bende bi çanak ve lnbsi var türksattan hariç onun için satfinder alsam o benim işimi görür mü
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri