Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Galatasaray'ın rakipleri belli oldu!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dışarıda Türkiyeyi temsil tüm takımlarımız bizlerin gururudur.Bizlere çok güzel günler sevinçler yaşattılar.yeri geldi tüm sıkıntılarımızı unutturacak kadar milli duygularımızı yeniden canlandırdılar.yine yaşanacak güzel günlerinde olacağını düşünüyoruz.tüm takımlarımıza ayrım yapmadan başarılar dileriz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz buradan eminimki 1, olarak rahat cıkarız yeterki galatasaray ruhu ile oynasınlar kim ne derse desin ginede galatasaraydan cok şeyler bekliyom gerci son 2 yıldır avrupada oynadıkları futbol hiç ümüt verici olmasada saglıcakla başarılar GALATASARAY
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olabilecek en iyi fükstür oldu kesinlikle OLYMPIAKOS ve M.KHARKIV maçlarının içeride olması büyük avantaş bu iki takımın deplasmanları
    tam anlamıyla deplasman h.berline gelince almanya türk takımlarımız için hiç bir zaman deplasman olmamıştır.bı işte portekiz temsilcisi ile
    dışarıda kozlar paylaşılacak ama gs.benfica dan iki gömlek iyi takım.
    yani bence herşey iyi oldu guruplarda artık gs.ye iyi bir yemek yapmak kaldı dilerim ve inanıyorum ki guruptan 1.çıkacağız:45:
    Fikstürü gördüğümde aynen senin gibi düşündüm.
    Aslında çıkan takımlara bakıldığında kolay bir kura çekilmiş denilemez. Ancak fikstür gerçekten iyi, yani kendin ayarlamak istesen ancak böyle ayarlarsın. Bütün bunların yanında herşeyden önemlisi rakiplerden daha çok Galatasaray'ın nasıl oynayacağı. Bellinzona maçındaki performans açıkçası pek ümit vermiyor. Birde Bu hafta oynanan Bursa maçı, Galatasarayda işlerin pek yolunda olmadığı görülüyor.

Diğer bir konu; kendi ligimizde taraftarı olmadığımız takımların Avrupa kupalarındaki başarıları ve alacağı puanların kendi tuttuğumuz takıma direk faydasının olduğunu hepimiz biliyoruz. O halde, hani Türk takımı olması bir yana mantıken diğer takımların başarılarını hep istemeliyiz. Mesela ben bir Beşiktaş taraftarı olarak Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı veya diğer takımları ister seveyim ister sevmeyeyim, biliyorum ki Onların alacakları puanlar benim takımımın gelecek sene belki Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmasını sağlayacak veya ne bileyim bunun gibi bir faydası dokunacak.
    Avrupa kupalarından erken elenmiş bir takımın taraftarı olarak, bu kupalarda yollarına devam eden bütün Türk takımlarına başarılar dilerim. İnşallah bol bol puan toplarlar, çünkü aslında o takımlar puanları toplarken seneye benim takımımda bölüşecek o puanlardan.

SAYGILAR...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6s nin oynadigi son maclari baz alirsak ki tabiki son maclara gore yorum yapicaz gs nin isi zor bu isler icraatla oluyor tarihteki eski sayfalarla degil iyi olan kazansin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı temel50 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biz bu guruptan çıkacağız fenerbahçeliler bizler türküz

ya arkadaşım bende bir türküm vede fanatik bir fenerbahçeliyim. ben de galatasarayın avrupada başarılı olmasını istiyorum benım doyasıya izledğim ve zevk aldığım maç galatasaray ve fenerbahçe macıdır ve bumaçıda sevmemmın tek sebebi iki takımda bu maçda gönulden oynamalarıdır.

ben anlamıyorum kaç gundur forumu takip ediyorum galatasarayın yenıldığı 2-1 maç konusunda kımse doğru duzgun bişi yazmamış ama fener konusunda fenerbahçeliden başka taraftar arkadaşlar var.

bakın bir kaç dengesizin yaptığını kitleye yansıtmayın zararlı çıkarsınız ayrıca kendi saygınlığınızı yıtırırsınız.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şükrüsaraçoğlunda final oynayana kadar devam aslanım..
    rakibinin kim olduğu önemli değil..
    Önemli olan Galatasaray Ruhunu sahaya yansıtman...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilk 3 takımın bir üst gruba çıkması bir avantaj
    galatasaray şu kötü futbolla bile sonununcu olup veda etmez büyük konuşmamak gerek ama bir üst tur garanti olarak görüyorum
    selmaetle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsi görüşlerini fenerbahçe sayfasında açık açık yaz burası yeri değil!!!

CABBARİ
    Konu CABBARİ tarafından (08-10-2008 Saat 15:16 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

oscar CARDOZO ya dikkat !!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başarılar dilerim bir türk takımı başarı olsun

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri