Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: renault clio hakkýnda sorum var...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart renault clio hakkýnda sorum var...

arkadaþlar þirketimizde 2001 model bir clio var. 180,000 km de...
    fakat gaz pedalý bozuk, (spral deðiþec ek sanýrým)
    þanzýman elden geçmesi lazým, (vites yerinden çýkacakmýþ gibi oynuyor)
    debriyaj deðiþmeli,
    frenler bakým istiyor,
    þöför kapýsý kilidi bozuk,
    klimasý bozuk,
    dreksiyondaki radyo kumandasý bozuk,,
    bunlar benim görebildiklerim...bu araç kaç para eder?
    piyasadan haberi olanlarýn cevaplamasýný rica ederim...
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

7*8 milyar anca eder zaten sorunsuz clio lar 10,5-11 piyasasý genede servisine sor masraf olarak onlar ne çýkaracak önemli olan servis

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erhanula Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    7*8 milyar anca eder zaten sorunsuz clio lar 10,5-11 piyasasý genede servisine sor masraf olarak onlar ne çýkaracak önemli olan servis
    internetten sahibinden.com diye bir sayfa var. buradan baktým 12-16 milyar arasý istiyorlar...þimdi benim bahsettiðim aracýn oldukça masrafý var. þu an arýzalý. fakat motoru ve öntakým iyi...masrafý zannedersem 1,5-2 milyarý bulacak...kaç versem zarar etmem?
    selametle...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yokmu araçlar hakkýnda bilgisi olan?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

renault grubu araçlar ne kadar hurdada olsa ne kadar bozukta olsa her zaman emsallerinden daha fazla para eder
    bana kalýrsa hemen Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. www. arabam.com Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adreslerine gi,rip bir gez
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    renault grubu araçlar ne kadar hurdada olsa ne kadar bozukta olsa her zaman emsallerinden daha fazla para eder
    bana kalýrsa hemen Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. www. arabam.com Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adreslerine gi,rip bir gez
    selametle
    ustacým bu sitelere (özellikle sahibinden.com) ben baktým..ama bahsettiðim araç arýzalý olduðu için fiyat düþüyor hali ile.. acaba ne kadar düþer bunu hesap edemiyorum...mesela arabanýn 2 milyar masrafý varsa 8 milyarsa normal hali 6 milyar etmiyor...daha az ediyor..bunu kastederek soruyorum ama maalesef bu iþlerden anlayan biri yok forumda herhalde...bende kazýk yemek istemiyorum. bir danýþayým demiþtim...
    alakan için saðol...
    selametle.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkdaþým arabayý eyer bi tanýdýk tamircin varsa ona göster ondan bilgi almaný tavsiye ederim sonuçta oyuncak araba almýyorsun iyi bir tamirciye göster derim sana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

osmann þahsen ben senin yerinde olsam o aracýu almam 180.000 km araçtan fazla birþey bekleme arýzasý devamlý nüksedebilir
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

CABBARÝ'ye katýlýyorum. Bu arabada gerçekten çok masraf var. Özellikle klima arýzasý tahmininden çok tutabilir. Sahibinden.com gibi sitelere itibar etme yerse diye sallýyorlar. Birde çok düþük fiyat verenler var, onlarda peþinatlarý toplayýp yok oluyorlarmýþ. En iyisi bir Renault bayine git son bir senede ben iki araç aldým. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gibi bayii sitelerinden gerçek fiyatlarýný öðrenebilirsin. Hatta pazarlýk payý bile var ve belli bir miktara kadar 0 faiz de verebiliyorlar. Benim tavsiyem ise araç biraz aðýr olsun benim 2008 clio yu 3 kiþi iterek çaldý, hiç bir ip ucu bile bulamadýk, bereket kaskosu vardý da yýrttýk.
    Araçlarla ilgili gerçek fiyatlar için, bikaotomotiv, fuzulotomotiv,kültürotomotiv ve otocenter gibi sitelere bakmak lazým, hem araç 96 nokta kontrolü de yapýlýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý serdogan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    CABBARÝ'ye katýlýyorum. Bu arabada gerçekten çok masraf var. Özellikle klima arýzasý tahmininden çok tutabilir. Sahibinden.com gibi sitelere itibar etme yerse diye sallýyorlar. Birde çok düþük fiyat verenler var, onlarda peþinatlarý toplayýp yok oluyorlarmýþ. En iyisi bir Renault bayine git son bir senede ben iki araç aldým. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. gibi bayii sitelerinden gerçek fiyatlarýný öðrenebilirsin. Hatta pazarlýk payý bile var ve belli bir miktara kadar 0 faiz de verebiliyorlar. Benim tavsiyem ise araç biraz aðýr olsun benim 2008 clio yu 3 kiþi iterek çaldý, hiç bir ip ucu bile bulamadýk, bereket kaskosu vardý da yýrttýk.
    Araçlarla ilgili gerçek fiyatlar için, bikaotomotiv, fuzulotomotiv,kültürotomotiv ve otocenter gibi sitelere bakmak lazým, hem araç 96 nokta kontrolü de yapýlýyor.
    Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    osmann þahsen ben senin yerinde olsam o aracýu almam 180.000 km araçtan fazla birþey bekleme arýzasý devamlý nüksedebilir
    Alýntý ekoo Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkdaþým arabayý eyer bi tanýdýk tamircin varsa ona göster ondan bilgi almaný tavsiye ederim sonuçta oyuncak araba almýyorsun iyi bir tamirciye göster derim sana

arkadaþlar hepinize teþekkür ederim
    selametle...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri