REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ADSL'de indirim sırası eski abonede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ADSL'de indirim sırası eski abonede

ADSL'de indirim sırası eski abonede
    TTNET, indirim kapsamına bu kez eski aboneleri dahil etti. "Turbo indirim" adı verilen kampanya, eski aboneler için geldi. Bakın neler getiriyor:
    Mevcut abonelere yönelik bu kampanyadan yararlananların bağlantı ücretlerinden 12 ay süreyle yüzde 12 indirim yapılacak.

AA muhabirinin TTNET'den edindiği bilgiye göre, TTNET, dönemsel kampanyalarla oluşan ücret farklarını diğer aboneler için dezavantaj yaratmayacak şekilde düzenliyor. Önceki kampanyalardan yararlanan aboneler, yeni kampanyalardaki ücretlerin sürekli olduğunu düşünerek, düşük ücretli yeni kampanyalara geçmek istiyor. Ancak yeni kampanyalara abone olanlar sadece ilk 3 ay bu ücreti ödüyor.

TTNET, ADSL ve geniş bant internet kullanımını yurt çapında teşvik etmek ve pazarın büyütülmesi amacıyla yeni müşterilere yönelik toptan seviyede uygulanmak üzere Servis Sağlayıcılara ADSL Toptan Promosyonu başlattı. Böylece TTNET, toptan seviyede uygulanan bu promosyonu, yeni abonelerine yansıtabilmek amacıyla ''İnternete Hoş Geldin'' kampanyası düzenlendi ancak bu promosyon sadece yeni müşterileri kapsaması nedeniyle eski abonelere de aynı koşullarda kampanya uygulanması ekonomik olarak sağlanamadı.

TTNET, sözü edilen bu kampanyadan yararlanamayan mevcut abonelerine yönelik ''Turbo İndirim'' sloganıyla kampanya başlattı. Bu kampanyadan 24 ay TTNET aboneliği taahhüt edenler yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanan abonelerin internet bağlantı ücretlerinden 12 ay süreyle yüzde 12 indirim yapılacak.

-EN ÇOK 1 MEGABİT 4 GB LİMİTLİ TARİFE TERCİH EDİLİYOR-

Türkiye'nin internet toplumuna dönüşmesi hedefini benimseyen TTNET'in abone sayısı 5 milyonu aştı. TTNET'in pazar payı ise yüzde 94,8'e çıktı.

Abonelerinin beklentilerine uygun tarifeler sunan TTNET, 1 megabit hızda 4GB, 1 megabit hızda 6GB, 2 megabit hızda 6GB, limitsiz olarak ise 1, 2 ve 4 megabit hızlarında abonelik olanakları sunuyor. Aboneler en çok 1 megabit hızda 4 GB limitli tarifeyi tercih ediyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu iyi haber kaç lira olur acaba %12 indirim 29dan 25e iner heralde?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

%12 'lik indirim vardiki zaten....ttnet'ten 1 yılımı doldurdugumda bana aynı teklifi yaptılar..."iki yıl kullanım taahhüt et %12 indirim yapalım"dediler...kabul etmedim
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 49 kullanıyorum iptal ettireyim desem bana indirim trklif ederlermi?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben %12 lik indirimden yaralanmıştım 49ytlilik fatura 43,25ytl gelmişti. şimdi kampanya bitti dediler geri limitli 4gb geri dönüş yaptım...şayet öyle bir şey olursa tekrar limitsiz yaparım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

89 limitsiz kulanıyorum indirim olurmu acaba...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bekleyip görecez bakalım kime yarayacak bu kampanya

9. 31-10-2008, 01:23

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben 49 kullanıyorum iptal ettireyim desem bana indirim trklif ederlermi?
    1-hocam senin 49 ytl ye de indirim olur...iptal ettirmeden türktelekoma başvur...form doldurtup başlatıyorlar...
    2- bu yeni bir haber değil...ben 2 aydır indirimli ödüyorum...29 yerine 25 ytl...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri