REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: DİKKAT DSR5303 Hatalı Yazılım !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 DİKKAT DSR5303 Hatalı Yazılım !!!

Arkadaşlar resimde bilgileri görülen yazılım hatalıdır. Lütfen yüklemeyiniz.

İnternette birçok yazılım bulunmakta. İndirdiğiniz yazılımları yüklemeden önce sağ tıklayıp özellikler bölümüne gelip resim ile karşılaştırınız. Değiştirme tarihi 21 Haziran 2007 ise ve KB değerleri tutuyorsa aynı dosyadır.

Benden söylemesi !!! .

Ben yükledim cihaz kitlendi servise götürmek zorunda kaldım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşeyi belirtmişin ama marka ne
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herşeyi belirtmişin ama marka ne
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda Trident bölümünde açılmış bir konu olduğuna göre marka TRIDENT olmalı değil mi ? Zaten konu başlığı DSR5303 diye geçiyor başka markanın böyle bir modeli var mı ? Marka Trident DSR-5303 tür.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artworks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Forumda Trident bölümünde açılmış bir konu olduğuna göre marka TRIDENT olmalı değil mi ? Zaten konu başlığı DSR5303 diye geçiyor başka markanın böyle bir modeli var mı ? Marka Trident DSR-5303 tür.
    İyide bunun bu siteyle ne alakası var:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paşa kardeş neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım! Yeni uydu alıcı alan birçok insan (benim gibi) sağdan soldan duyduklarını internette arayıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Birçok foruma girip yazılım vs. indiriyor. Sonra da hata yapıyor. Ben yaptım fakat başkası yapmasın istedim. Bu sebeple hatalı yazılımı bildirdim buraya da. Hata mı ettim? Ben bir yoldan giderken ayağıma diken battı o yola gidecek olanları uyarmayalım mı? Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Uyaralım dedik kusur işledik. Teşekkür edeceğinize abuk sabuk şeyler yazıyorsunuz... Sanki burası doktorlar sitesi/forumu. Burasıyla alakalı olmayacak da nereyle alakası olacak ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı artworks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Paşa kardeş neden böyle bir tepki verdiğinizi anlayamadım! Yeni uydu alıcı alan birçok insan (benim gibi) sağdan soldan duyduklarını internette arayıp birşeyler yapmaya çalışıyor. Birçok foruma girip yazılım vs. indiriyor. Sonra da hata yapıyor. Ben yaptım fakat başkası yapmasın istedim. Bu sebeple hatalı yazılımı bildirdim buraya da. Hata mı ettim? Ben bir yoldan giderken ayağıma diken battı o yola gidecek olanları uyarmayalım mı? Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Uyaralım dedik kusur işledik. Teşekkür edeceğinize abuk sabuk şeyler yazıyorsunuz... Sanki burası doktorlar sitesi/forumu. Burasıyla alakalı olmayacak da nereyle alakası olacak ???
    arkadaşlar sözlerinizde haklılık payları olsa bile üsluplarınızı uygun seviyede tutmazsanız haklılıklarınızın bi kıymeti kalmaz...sadece hatırlatmak istedim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uyarı için sağolun. ama haklı iken yazdıklarınızla haksız konuma duşmeyın. bu tür konularda mesaj yazan kişinin ismini aldında uçgen uayarı ikonu var bu kurallara aykırı mesaj bildirmidir bu butornu kullandığınız zaman mesaj yazanın mesajı incelemeye alınır.

kolay gelsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim uyarı için. Haklılığımın hakkımı verdiğiniz için...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkür ederim uyarı için. Haklılığımın hakkımı verdiğiniz için...
    bizde teşekkur ederız duyarlılığınız ve iyi niyetınız için. selametle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri