Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: DÝKKAT DSR5303 Hatalý Yazýlým !!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 DÝKKAT DSR5303 Hatalý Yazýlým !!!

Arkadaþlar resimde bilgileri görülen yazýlým hatalýdýr. Lütfen yüklemeyiniz.

Ýnternette birçok yazýlým bulunmakta. Ýndirdiðiniz yazýlýmlarý yüklemeden önce sað týklayýp özellikler bölümüne gelip resim ile karþýlaþtýrýnýz. Deðiþtirme tarihi 21 Haziran 2007 ise ve KB deðerleri tutuyorsa ayný dosyadýr.

Benden söylemesi !!! .

Ben yükledim cihaz kitlendi servise götürmek zorunda kaldým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herþeyi belirtmiþin ama marka ne
    Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

herþeyi belirtmiþin ama marka ne
    Boþ zaman yoktur boþa geçen zaman vardýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Forumda Trident bölümünde açýlmýþ bir konu olduðuna göre marka TRIDENT olmalý deðil mi ? Zaten konu baþlýðý DSR5303 diye geçiyor baþka markanýn böyle bir modeli var mý ? Marka Trident DSR-5303 tür.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý artworks Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Forumda Trident bölümünde açýlmýþ bir konu olduðuna göre marka TRIDENT olmalý deðil mi ? Zaten konu baþlýðý DSR5303 diye geçiyor baþka markanýn böyle bir modeli var mý ? Marka Trident DSR-5303 tür.
    Ýyide bunun bu siteyle ne alakasý var:49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Paþa kardeþ neden böyle bir tepki verdiðinizi anlayamadým! Yeni uydu alýcý alan birçok insan (benim gibi) saðdan soldan duyduklarýný internette arayýp birþeyler yapmaya çalýþýyor. Birçok foruma girip yazýlým vs. indiriyor. Sonra da hata yapýyor. Ben yaptým fakat baþkasý yapmasýn istedim. Bu sebeple hatalý yazýlýmý bildirdim buraya da. Hata mý ettim? Ben bir yoldan giderken ayaðýma diken battý o yola gidecek olanlarý uyarmayalým mý? Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Uyaralým dedik kusur iþledik. Teþekkür edeceðinize abuk sabuk þeyler yazýyorsunuz... Sanki burasý doktorlar sitesi/forumu. Burasýyla alakalý olmayacak da nereyle alakasý olacak ???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn

Alýntý artworks Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Paþa kardeþ neden böyle bir tepki verdiðinizi anlayamadým! Yeni uydu alýcý alan birçok insan (benim gibi) saðdan soldan duyduklarýný internette arayýp birþeyler yapmaya çalýþýyor. Birçok foruma girip yazýlým vs. indiriyor. Sonra da hata yapýyor. Ben yaptým fakat baþkasý yapmasýn istedim. Bu sebeple hatalý yazýlýmý bildirdim buraya da. Hata mý ettim? Ben bir yoldan giderken ayaðýma diken battý o yola gidecek olanlarý uyarmayalým mý? Herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. Uyaralým dedik kusur iþledik. Teþekkür edeceðinize abuk sabuk þeyler yazýyorsunuz... Sanki burasý doktorlar sitesi/forumu. Burasýyla alakalý olmayacak da nereyle alakasý olacak ???
    arkadaþlar sözlerinizde haklýlýk paylarý olsa bile üsluplarýnýzý uygun seviyede tutmazsanýz haklýlýklarýnýzýn bi kýymeti kalmaz...sadece hatýrlatmak istedim...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uyarý için saðolun. ama haklý iken yazdýklarýnýzla haksýz konuma duþmeyýn. bu tür konularda mesaj yazan kiþinin ismini aldýnda uçgen uayarý ikonu var bu kurallara aykýrý mesaj bildirmidir bu butornu kullandýðýnýz zaman mesaj yazanýn mesajý incelemeye alýnýr.

kolay gelsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkür ederim uyarý için. Haklýlýðýmýn hakkýmý verdiðiniz için...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teþekkür ederim uyarý için. Haklýlýðýmýn hakkýmý verdiðiniz için...
    bizde teþekkur ederýz duyarlýlýðýnýz ve iyi niyetýnýz için. selametle.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri