Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Beþiktaþ'a bu 3 isimden biri gelecek 03 Ekim 2008

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Beþiktaþ'a bu 3 isimden biri gelecek 03 Ekim 2008

Beþiktaþ'a bu 3 isimden biri gelecek 03 Ekim 2008
    Beþiktaþ'ta Metalist maðlubiyeti sonrasý ortalýk toz duman oldu. Yönetim Ertuðrul Saðlam'ýn bileti kesildi, adý geçen üç teknik adam için görüþmeler baþlýyor.
    Beþiktaþ'ýn Metalist Kharkýv'e farklý yenilip UEFA Kupasý'dan elenmesinden sonra siyah-beyazlý yöneticiler, faturayý "Hayat devam ediyor" diyen teknik direktör Ertuðrul Saðlam'a kestiler.

Lig TV' muhabiri Ömer Güvenç'in verdiði bilgilere göre, yöneticilerin bir kýsmý Türk teknik adam isterken diðer taraftan da aðýrlýklý olarak yabancý teknik adam görüþü benimsenmiþ gibi duruyor.

Bu isimlerin hepsi de Galatasaray kökenli teknik adamlar. Mustafa Denizli, Lucesecu ve Gerets akla gelen ilk isimler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ için hayýrlýsý olsun.Benim gönlümden geçen Lucesecu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs beþiktaþ

haberin ne kadar doðru olduðunu bilmiyorum ancak bu üç isimde gelemez.bence yanlýþ olan transfer politikasý.yapýlan transferlerin hiçbiri iyi deðil kendimizi kandýrýyoruz.asla ronaldo ve zago ikilisi gibi bir transfer yapýlmadý.üstelik kale emin ellerde deðil.miadý dolmuþ rüþtü ve kendini kaleci zanneden hakan bizim beþiktaþýmýza yakýþan isim deðiller.ne tello,ne cisse,ne delgado,ne nobre,ne de bobo.hele yeni gelenler türkiyede çok var böyle futbolcu.bence þerefi ve haysiyeti olan kiþiler bu duruma getirdikleri beþiktaþýmýzdan hemen gitmeleri gerekir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben gs lýyým gidipte geri gelen i. toraman ve i. üzülmez gibi oyuncular bjk vb gibi futbolcular takýmýna zarar veriyor bizim yerliler bi kere profosyenel olamadýlar . bazý þeylerde paraylada olmuyor bu böyle biline . saygýlar .

Kullanýcý Bilgi Menüsü

uef finaloynayacak takýma bir bakýn yazýklar olsun sizlere ve bu takýmý bu hale getirenlere bir beþiktaþlý olarak utanýyorum bu satýrlarý yazarken bu yönetimin terhal iþi býrakmasý lazým takýmý bu hale getirdiði gibi takýmýda borc bataðýna soktu benim þu kadar alacaðým diyor yýldýrým demirören ne alacaðý bu takýmý sen brcladýrmadýnmý ayýp be hemde cok ayýp

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþ en büyük hatayý ; en doðru kararý vererek kapýnýn önüne koyduðu toraman ve üzülmezi tekrar takýma sokarak disiplin prensibinin altýna dinamit koyarak yaptý..kim ne derse desin zapoýtocny ve sivok en doðru iki transfer..bobo iyiymiþ,nobre þuymuþ buymuþ meselesi deðil olay...toraman,üzülmez,gökhan zan bu takýmda oynayacak kapasitede adamlar deðiller...yokmu genç takýmdan çýkarýlabilecek,zapo ve sivokun yanýnda yetiþecek adamlar...metalist maçýnda herkes bi detayý kaçýrýyor...gökhan zan zapotocny'yi bozdu ve kalede zaten kalecilikten bihaber bi hakan var...sonuç þaþýrtýcý deðil...dolayýsýylada tüm bunlarýn mimarý olan ertuðrul saðlamýn yerine özbe öz beþiktaþlý olan mustafa denizli'nin gelmesi en saðlýklý karar olur...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

lucescu gelmesinde
    BJK þampiyon olur yoksa..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

türkiyede kýlasikleþti artýk bi takým baþarýsýz oldumu hemen teknikdirektöre kesiliyor fatura nedense hiç baþka sebep bulunamýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beþiktaþa battal gazinin oðlu gelse gene boþ her yýl hüsrana
    uðratýyor bizi A.kupalarýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

baþkan gitmedikçe bizim takýmdan bir ... olmaz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri