uydu vs çanak atende olmadıysa ranyasyon adsl olacagını sanmam
uydu vs çanak atende olmadıysa ranyasyon adsl olacagını sanmam
selam bakıyorumda bütün forum benim gibi telekomun soygunundan şikayetci inşallah bir an önce gelirde bazı şeylerden kurtuluruz ve rekabetle beraber kalite artar fiyatlarda düşer diye düşünüyorum
evet hemen oraya gecerim hotbort üzerinde var zaten link millet tıkır tıkır ediriyor birseyler tabiki skystar1.2.3. bunlardan biri olması lazım bilgisayarında
Turknet adsli 6 ay bedava verecekmiş.Haberlerde okudum Şu anlaşma 24 ay abonelik bitsin( 2 ay kaldı) turk nete gececem baya avantajlı
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
hemen bakalım..
Rekabet kalite ve ucuzluk sağlar...ttnet tekeli ortadan kalkar şahsen ben adsl kullanıcısıyım. Uydu dan interneti tercih ederim...![]()
Maliyeti ucuz olmıcak bana göre
Çünkü haberi okumadım yada çalışma prensibini v.s bilmiyorum ama mantıken upload ve download yani indirme gönderme işlemi sırasında siz bişi indirebilirsiniz (normal bizim kullandıgımız çanaklarda) fakat gönderemezsiniz.Zaten bu şuan yapılıyor uydu dan download diye
bunun için hem indirme hem gönderme yapabilmek için çanak v.s gibi şeylerin ona uygun olması gerekir diye düşünüyorum bu dapara demek
24 Ay abone olanlar yararlanamazlar. çünkü telekom alt yapısını servis sağlayıcılarına açacak. O zaman görelim.mevcut bilmeyen aboneleri 24 ay şözleşme imzalatmayı.2009 NİSAN gelsin .hemen servis sağlayıcısını değiştireceğim.
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri