REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: ADSL'e rakip, uydudan geliyor! 04 Ekim 2008 00:04

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu vs çanak atende olmadıysa ranyasyon adsl olacagını sanmam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam bakıyorumda bütün forum benim gibi telekomun soygunundan şikayetci inşallah bir an önce gelirde bazı şeylerden kurtuluruz ve rekabetle beraber kalite artar fiyatlarda düşer diye düşünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hemen oraya gecerim hotbort üzerinde var zaten link millet tıkır tıkır ediriyor birseyler tabiki skystar1.2.3. bunlardan biri olması lazım bilgisayarında

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Turknet adsli 6 ay bedava verecekmiş.Haberlerde okudum Şu anlaşma 24 ay abonelik bitsin( 2 ay kaldı) turk nete gececem baya avantajlı
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Turknet adsli 6 ay bedava verecekmiş.Haberlerde okudum Şu anlaşma 24 ay abonelik bitsin( 2 ay kaldı) turk nete gececem baya avantajlı
    Serkan Yılmaz. 4 senedir adsl kullanıyorum. Şaun telekomun adslini iptal edipte başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.. Önerebileceğin firma - kampanya vs varmı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Serkan Yılmaz. 4 senedir adsl kullanıyorum. Şaun telekomun adslini iptal edipte başka bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum.. Önerebileceğin firma - kampanya vs varmı?
    Turknete bak derim.Bu aralar forumda reklamları donuyor.Adamların sınırısız adsl tarifesi 44 ytl ve şu habere bakın derim Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hemen bakalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rekabet kalite ve ucuzluk sağlar...ttnet tekeli ortadan kalkar şahsen ben adsl kullanıcısıyım. Uydu dan interneti tercih ederim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Maliyeti ucuz olmıcak bana göre

Çünkü haberi okumadım yada çalışma prensibini v.s bilmiyorum ama mantıken upload ve download yani indirme gönderme işlemi sırasında siz bişi indirebilirsiniz (normal bizim kullandıgımız çanaklarda) fakat gönderemezsiniz.Zaten bu şuan yapılıyor uydu dan download diye

bunun için hem indirme hem gönderme yapabilmek için çanak v.s gibi şeylerin ona uygun olması gerekir diye düşünüyorum bu da para demek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart 2009 NİSANİN,da (adsl )telekom tekelinden kurtulacağız.

24 Ay abone olanlar yararlanamazlar. çünkü telekom alt yapısını servis sağlayıcılarına açacak. O zaman görelim.mevcut bilmeyen aboneleri 24 ay şözleşme imzalatmayı.2009 NİSAN gelsin .hemen servis sağlayıcısını değiştireceğim.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri