Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
49 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Şemdinli'de Hain Saldırı:15 Şehit

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dtp liler ölü terörüstlerin cesedini istemiş cesarete bakın adamlar benim kapımdan yeyib içiyor ve bunlara cevap verecek yok memleketim insanı ile alay ediliyor acı cektiriliyor hekgeze kasımpaşalı edasıyla cevap verenler suskun anlayamıyorum bir askerime güveniyorum ALLAHa dua ediyorum bu güvenimi boşa çıkarma büyük ALLAHIM

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık gencecik çocuklara yazık gececik insanlara kıyıyorlar Allah Rahmet Eylesin biteceği günü biz görecekmiyiz acaba!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

YABANCI BASIN ölen teröristlerin sayısını acaba kaç olarak veriyor. 3 - 5 çakaldan fazla olacağını sanmam.. ama bize gelince hme 25 -030 tanesi öldü deniliyor.. İNAN MI YO RUM.......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    askere kalkan eller kırılsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepınızı anlıyorum.kıyametın elametlerı bunlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu vatanın kıymetini bilsin herkes. Bazı şeyler için geç olmadan...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah rahmet eylesin milletimizin bası sag olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah rahmet eylesin...
    Biz sadece buradan 23 terörist ölü ele geçirildi diye okuruz.
    Ama o ölü teröristleri nedense hiç göremeyiz..
    O teröristlerin cesedini görmedikçe verilen rakama inanmıyorum..

sen tsk niye inanmayip bu terorist kurtlerin soyledigi haberlere inaniyorsun daha onceleri oldurulenler ve teslim olanlar oldugunda da cok haber yapilmamisti..zaten nezaman gosterdilerki biz iranmiyiz afganistanmiyiz les resimlerini gostersinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elbette leş resimlerini göstersinler ki o adiler ve gelecekte onlara destek olmayı düşünenler sonlarının böyle olacağını görüp bu işten çekinsinler!!!
    ben askerdeyken sivasta çok fazla sayıda terörist öldürülmüştü operasyonlarda ve onların parça parça olmuş leşleri getirilip şehir meydanına serildi herkes gördü hallerini...adi şerefsizlerin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başımız Sağolsun

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri