umuter ustaya aynen katılıyorum en azından yandaşları sonlarını görürler.
umuter ustaya aynen katılıyorum en azından yandaşları sonlarını görürler.
gosterseler iyi olur tabiki kandirdiklari insanlar birde sonlarini gorur
allah rahmet eylesin
şehitler ölmez buvatanda bölünmez bunuda böylebilsinler üç beş şapulçu ancak dagdayaşar insan olmadıgı için dagdayaşamayı devvamedecektir benbunları arada şehre inen ayı derim
Şehitler ölmez vatan bölünmez diyoruz ama adamlar yine yapıyor yapacagını oılaylar oluyor 1-2 ay hersey kontrol altında sonrası yine malum olaylar allah rahmet eylesin demekten başka birşey gelmiyorbu adilerin ilk önce basını ezmek lazım ama malesef imralıda besliyoruz..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
o terörist lere inandığımı nereden çıkardın..
Hemen hemen hepimiz yetişkin insanlarız. Ama bu çocuk aldatmacası tadı veriiyor artık. sen gözle görmediği bir şeye inanırmısın.. En son 13 askerimizin kaçırıldığı dönemdede ve teskerenin iilk çıktığı dönemde bilmem kaç tane terörist ölü ele geçirildi dendi ve bunun gibi bir çok kez. Ama nedense biz hiç göremedik... Tamam TVde zaten böyle şeyler gösterilmesi yasak. ama en azından öyle yada böyle internet aracılığıyla bile olsa o LEŞLERİ görmeden söylenilen rakama inanmıyorum.. Kim ne dersede desin.. Bu TSKya inanmamak Güvenmemek değil. Tamamıyla kendi irademi ve milliyetçi duygularımı yatıştırmak içindir..
asker de bizim TSKda bizim poliste bizim..
hocam bende sivasta yaptım askerliğimi. hemen hemen aynı olay benim yaptığım dönemdede oldu.Yıldızelinden 2 terörist cesedini istasyon caddesinde kısa sürede olsa ibretlik gösterilmişti. Demekki gösterilebiliyormuş...
arkadaşlar bugun şehitlerimizi son yolculuğuna uğurlayalım aramızda Gebzeli varsa sizlerden ricam bu cenaze törenine katılmanız
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri