Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İhanetin İKİ AKTÖRÜ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İhanetin İKİ AKTÖRÜ

İhanetin İKİ AKTÖRÜ
    ANLIK İSTİHBARAT PAYLAŞIMI bu mu!

SALDIRININ KAYNAĞI K.IRAK
    ENSONHABER.com/HABER ANALİZ Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Karakolu'na düzenlenen hain saldırıyla birlikte gözler yeniden K.Irak'a çevrildi. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı terörsitlerin Irak sınırından sızdığı tespit edildi. Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırıya 350 terörsitin katıldığı ifade ediliyor. Teröritlerin ağır silahlar ve biksilerle saldırıyı gerçekleştirdiği, bu silahların katırlarla sınırdan geçirdikleri bildiriliyor.

İHANETİN İKİ AKTÖRÜ
    PKK'lı teröristlerin K. Irak topraklarından sınırlarımıza sızması ve 15 askerimizi şehit etmesinin en büyük iki sorumlusu Barzani va ABD. Yaptıkları açıklamalarda terörle mücadele konusunda Türkiye'ye destek verdiklerini açıklayan Amerikan yönetimi ve Irak'ın kuzeyinde yönetimi elinde bulunduran bölgesel Kürt yönetimi, PKK'nın bölgedeki etkinliğini sona erdirmek için somut adım atmamakta direniyor.

"KONTROLÜMÜZDE DEĞİL"
    TSK'nın Kandil'e düzenlediği operasyona "Topraklarımızdaki operasyona bir an önce son verin" şeklinde tepki gösteren Barzani yönetimi, son olayda sorumluluk üstlenmedi. Barzani yönetiminin sözcüsü Cebar Yaver yaptığı açıklamada "Bu saldırı bizim sınırlarımızın dışında olmuştur. Bu konuda bizim bir şey yapmamız mümkün değildir. Orası insansız dediğimiz kontrolsüz bölgedir." dedi.

TSK'nın sınır ötesi operasyonuna tepki gösteren Barzani yönetimi, 350 kişilik terörist grubunun faaliyetlerini denetleyemediğini söyleyerek, saldırıda sorumluluğu olmadığını savunsa da, uzmanlar bölgesel yönetimin bilgisi dışında bu çapta bir faaliyetin 'gizlice' yapılmasının mümkün olmadığı konusunda hemfikir.

ANLIK İSTİHBARAT BU MU?
    Aktütün Karakolu'na düzenlenen hain saldırının bir diğer sorumlusu ise ABD yönetimi. Terörle mücadele konusunda Türkiye'ye 'anlık istihbarat' verdiğini açıklayan ABD'nin, 350 teröristin Irak sınırından sızması konusunda Türkiye'ye herhangi bir istihbarat vermemesi dikkat çekici. Sınır ötesi operasyona 'Türkiye derhal Irak topraklarını terketmeli' diyerek tepki gösteren ABD yönetimi, terörle mücadele konusunda Irak yönetimi ile koordineli hareket edilmesi çağrısında bulunmuştu.

Ancak bütün bu çağrılara rağmen, Barzani'nin kontrolünde olan ve ABD ordusunun aktif olarak görev yaptığı Irak'tan sızmalar devam ediyor. Bu sızmalar devam ettikçe de, Barzani ve ABD Türkiye'ye karşı girişilen ihanet hareketinin en önemli iki aktörü olmayı sürdürmeye devam edecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne anlık istihbaratı be! Anlık istihbarat dediğiniz şey ABD'nin uygun bulduğu bir yerin ihbar edilmesidir. Gerisi hikaye. Verseydi ya bu çakalların dünkü hareketliliklerini. Bu kadar büyük bir grup dağları aşıp gelecek ama ABD bunu görüp duymayacak öyle mi? Yerseniz öyle. ABD Irak'a girince Şiilerin desteklediği gruba ismi şu an aklıma gelmedi) ne yaptı? Bunların yaşadığı kampın etrafını çevirip çembere aldı. Ellerindeki silahları topladı ve kampıda Irak ordusuna verdi. Oradakileride dağıttı. Çakal sürüsüne gelince "Sen lazımsın, elimin altın dur şöyle" muamelesi yaptı. Kuzey Irak yönetimine gelince; bizi yönettiğini söyleyen zevatlar, buradaki çadır efelerini devlet töreniyle ağırlamadı mı? Sebep ise bu pek sayınların eşleri, dostları, yakınları ve partidaşları Kuzey Irak'ta yüklü inşaat işleri aldılar. Bu işlerin bozulmaması için tüm tavizler bu çakallara. Kimse kalkıpta "Emmi efendi, tüm komşularımızla kötü mü olalım" muhabbeti yapmasın. Bunlar komşu değil, sanki düşman! Böyle komşunuz olduktan sonra düşmanı ne yapacaksınız.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emmi senin bu mesajının altına imza atılır...
    İçimdeki hislere tercüman olduğun için teşekkürler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emmi doğru söze ne denir bize yazacak bir şey bırakmamışsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şahsi görüşümdürki ırak gibi bir komşu istemiyorum. içerisinde her türlü hayini barındıran bir ülke yi ben komşu olarak nitelendirmem. kendine zararı olan bir ülke herkese zarar verebilir. Ve Atamız zamanında boşa dememiş. Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur diye.. Irakta abdde bizim en büyük en azılı düşmanımızdır. son zamanlarda yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren hayinlerin önde gidenleridir.. Müslüman bir ülke veya hrsitiyan bir ülke diyerek ayırmıcam. her ikisininde birbirinden farkı yok. Bizim şehidmiz olduğu zaman hangisinin yüreği yanıyor. adım gibi eminimki bir tane şehidimizi duyduklarında seviniyorlardır.. Ne ırak ne abd. bunlardan elini ayağını çekeceksin. Yıllardır kapısında dilenci olduğumuz avrupa birliği (hristiyan cemaati) nerede şimdi. çıkıp diyorlarmıki bizim aday adaymız bu durumlarda. bize yardımcımı oluyorlar sanki. daha dorusu AB liğinden gelecek yardım hiç gelmesin zaten.. zaten koskoca avrupa ABDden korkuyor nasıl mudahele etsin bu tarz olaylara edemezki..Biz kendi kendimize yeterizz.. Kısa ve öz şunu dicem. Bu hükümetle bu iş yürümze. Başa geldiklerinden beri herşeye iyi kötü parmak attılar ama bu terör olaylarına çözüm bulamadılar.. KORKAK HÜKÜMETLE DAHA ÇOK ŞEHİT VERİRİZ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şahsi görüşümdürki ırak gibi bir komşu istemiyorum. içerisinde her türlü hayini barındıran bir ülke yi ben komşu olarak nitelendirmem. kendine zararı olan bir ülke herkese zarar verebilir. Ve Atamız zamanında boşa dememiş. Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur diye.. Irakta abdde bizim en büyük en azılı düşmanımızdır. son zamanlarda yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren hayinlerin önde gidenleridir.. Müslüman bir ülke veya hrsitiyan bir ülke diyerek ayırmıcam. her ikisininde birbirinden farkı yok. Bizim şehidmiz olduğu zaman hangisinin yüreği yanıyor. adım gibi eminimki bir tane şehidimizi duyduklarında seviniyorlardır.. Ne ırak ne abd. bunlardan elini ayağını çekeceksin. Yıllardır kapısında dilenci olduğumuz avrupa birliği (hristiyan cemaati) nerede şimdi. çıkıp diyorlarmıki bizim aday adaymız bu durumlarda. bize yardımcımı oluyorlar sanki. daha dorusu AB liğinden gelecek yardım hiç gelmesin zaten.. zaten koskoca avrupa ABDden korkuyor nasıl mudahele etsin bu tarz olaylara edemezki..Biz kendi kendimize yeterizz.. Kısa ve öz şunu dicem. Bu hükümetle bu iş yürümze. Başa geldiklerinden beri herşeye iyi kötü parmak attılar ama bu terör olaylarına çözüm bulamadılar.. KORKAK HÜKÜMETLE DAHA ÇOK ŞEHİT VERİRİZ...
    basrı agzına saglık.:45: :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basrı agzına saglık.:45: :45: :45:

Hocam fena moralim bozuk. Bu tarz haberleri ben kaldıramıyorum... Biz türk milletiyiz ve şuanki halimize bak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kahpe düzen hep bizim aleyhimize işliyor işte!!!!300 kişilik bir grup dağlarda elini kolunu sallayarak geziyor ve bundan kimsenin haberi olmuyor ama sadece bi kaç kişinin haberi oluyor onlarda malesef şehitlerimiz bir an önce aklımızı başımıza alıp kendi güvenlik savunma ve korunma sistemlerimizle sınırlarımızı ve askerlerimizi korumamız lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

belkide 1 gecede Değil kuzey ırakı, komple ırakı alacak güce sahibiz.
    Ama bir avuç pekekeli ye karşı NEDENSE elimizden hiç bir şey gelmiyor..
    Bunların sorumluları her zaman ortada. ama yapacak bişey yok.. yok.

Aslında yapacak çok şey varda. Bize öğütlenmiş gibi sanki...
    Çoluk Çocuğumuz bari görmese şu hainleri..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aslında olay çok basit atıcan YARIM MEGATONLUK ATOM BOMBASI işlem tamam.......

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri