şahsi görüşümdürki ırak gibi bir komşu istemiyorum. içerisinde her türlü hayini barındıran bir ülke yi ben komşu olarak nitelendirmem. kendine zararı olan bir ülke herkese zarar verebilir. Ve Atamız zamanında boşa dememiş. Türkün Türkten Başka Dostu Yoktur diye.. Irakta abdde bizim en büyük en azılı düşmanımızdır. son zamanlarda yüzümüze gülüp arkamızdan iş çeviren hayinlerin önde gidenleridir.. Müslüman bir ülke veya hrsitiyan bir ülke diyerek ayırmıcam. her ikisininde birbirinden farkı yok. Bizim şehidmiz olduğu zaman hangisinin yüreği yanıyor. adım gibi eminimki bir tane şehidimizi duyduklarında seviniyorlardır.. Ne ırak ne abd. bunlardan elini ayağını çekeceksin. Yıllardır kapısında dilenci olduğumuz avrupa birliği (hristiyan cemaati) nerede şimdi. çıkıp diyorlarmıki bizim aday adaymız bu durumlarda. bize yardımcımı oluyorlar sanki. daha dorusu AB liğinden gelecek yardım hiç gelmesin zaten.. zaten koskoca avrupa ABDden korkuyor nasıl mudahele etsin bu tarz olaylara edemezki..Biz kendi kendimize yeterizz.. Kısa ve öz şunu dicem. Bu hükümetle bu iş yürümze. Başa geldiklerinden beri herşeye iyi kötü parmak attılar ama bu terör olaylarına çözüm bulamadılar.. KORKAK HÜKÜMETLE DAHA ÇOK ŞEHİT VERİRİZ...