REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: bilgisayar için USB süpürge

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart bilgisayar için USB süpürge

Sizi klavye arasına giren toz ve kirden kurtaracak en iyi çözüm: USB süpürge!

Günümüzde bilgisayarlarımızın başında o kadar uzun süreler geçiriyoruz ki haliyle çoğu zaman yemeğimizi de bilgisayarın başında yemek zorunda kalıyoruz.

Tabi bu sırada yaşadığımız küçük kazalar sonucu klavyemizin arasına kaçan küçük parçalar hepimiz için başlı başına bir sorun teşkil ediyor. Bu durum ilk başlarda pek rahatsız edici olmasa da bir süre sonra çok can sıkıcı hale gelebiliyor.

Ancak bu problemin de artık bir çözümü var: USB portuna takılarak çalıştırılabilen bir süpürge. Ürün gerekli enerjiyi USB'den alıyor. Boyutları ise çok küçük: Neredeyse avuç içine sığıyor. Yani USB süpürgeyi yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz.

Bu süpürge bilgisayar başında çok vakit geçiren temizlik hastalarını gerçekten memnun edecek türden bir ürün. Şimdilik ülkemizde bulunmayan USB destekli süpürgenin yurt dışı satış fiyatı ise sadece 20 Dolar.

alıntıdır:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel bir cihaza benziyor hani fazlada el yakmıyor...

not: resim görünmediği için ekledim...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Üstadım bununla halıda süpürebilirmiyiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Üstadım bununla halıda süpürebilirmiyiz
    bak o yönü unutmuştum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gerekli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

En güzel yöntem komple sökmek derin bir temizlik yapmak
    Ben şahsen söküp yıkıyorum ama sadece plastik parçalar bu hususa
    dikkat edelim.Bu süpürgeninde ulaşamayacağı yerler var

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

en güzeli yıkamak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçen sene bende söktum kalvye beyaz olduğu için biraz rengi krem gibi olmuştu sıcak suya biraz reterjan ve çamaşır suyu döktum tuşları ve klavyeyı attım içine çıkarıp kuruladım ve topladım klavye ilk gunku gibi oldu. halada tıkır tıkır çalışıo ama yıne bir temızlık istiıo.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri