Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Aktütün baskınının çarpıcı detayları 06 Ekim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gökteki TURKSAT uyduları ne işe yarıyor? Sadece televizyon seyrettirmeye , data ve link hizmeti vermeye mi? Birazda sınır güvenliği için kullansalar ya? Kullanılmayacaksa boşuna uydular gökte durmasın. Biz yine eski antenlerle çekeriz çekilebilen kanalları. Ayrıca kafamın almadığı şey, bu saldırı 9,5 saat sürüyor. 400-500 terorist saldırıyor. Bu kadar uzun süren bir saldırıda, bu teröristerler inlerine kaçarken hiç mi jetlerle veya helikopterlerle havadan vurulamıyor? Neden 300 leş değil de neden 23 tane leş?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hıncal Uluç güzel yazmış. Teşekkürler wtwt99

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alpdemet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hıncal Uluç güzel yazmış. Teşekkürler wtwt99
    evet bende cok begendım cok dogru yazmıs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adi şerefsizler milletin seçtiği vekiller sünnet şöleninde halay çekiyolarmış da falanmış da filanmışta ........ ler benim seçtiklerimden dahamı dokunulmazlar ki i. ler golf oynuyolarmış 30 küsür saat sonra görevinin başına geçmiş adi ..... bu milletin topyekün ayağa kalkması lazım siyasetçisinede askerinede bürokratınada bi darbe yapması lazım ya adam gibi adam lar o mevkilere otursun yada millet bi darbe yapsın bu böle gitmiyo gitmeyecek bi referandum yapılsın herkese bilmem kaç maddelik öneri yazdırılsın yazılan önerilerin içinde en çok ne isteniliyosa onlar anayasa olarak çıkarılsın yeter artık bıktık bu rezilliklerden ölümlerden dedikodulardan kartelden mafyadan ergenekondan herkesi ayağa kalkmaya davet ediyorum selam ve dua ile

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı trtamer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adi şerefsizler milletin seçtiği vekiller sünnet şöleninde halay çekiyolarmış da falanmış da filanmışta ........ ler benim seçtiklerimden dahamı dokunulmazlar ki i. ler golf oynuyolarmış 30 küsür saat sonra görevinin başına geçmiş adi ..... bu milletin topyekün ayağa kalkması lazım siyasetçisinede askerinede bürokratınada bi darbe yapması lazım ya adam gibi adam lar o mevkilere otursun yada millet bi darbe yapsın bu böle gitmiyo gitmeyecek bi referandum yapılsın herkese bilmem kaç maddelik öneri yazdırılsın yazılan önerilerin içinde en çok ne isteniliyosa onlar anayasa olarak çıkarılsın yeter artık bıktık bu rezilliklerden ölümlerden dedikodulardan kartelden mafyadan ergenekondan herkesi ayağa kalkmaya davet ediyorum selam ve dua ile
    evet bunlara hesap sormak lazım yoksa daha cok sehıt verırız bız radıkalde perıhan magden guzel demıs tesvıkıyede atakoyde 5 6 sehıt cenazesı kalkarsa teror bıter demıs gercı oradan kalkması ımkansız ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bırakın bu işleri zamanında amerika avrupa özentisi için dini inançlarını yerine getirmeye çalışan insanlara irticai faliyet ,şeriatçi girişim vs söylentileriyle ül***i bu hale soktunuz şimdi avrupa abd düşman oldu öylemi?? Herkes durup bi düşünsün!!! Arkasına Baksın!!! Bir yıllık yeskere için birdaha oylama olacak ve rekor oyla meclisten geçecek nolucak sonra peki?? Bir senedir zaten var olan teskerenin getirilerine ve götürdüklerine bakın son yılların en çok şehidini bu son bir yıl içinde verdik!! Kimse bana pkk nın bittiği hikayesini okumasın şimdi o hava saldırılarından sonra bitti denmişti nereden çıktı peki bu 400 pkk lı?? Bu tezkereden sonra olacaklar yine aynı !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede bıtmez teskere bos once bız topraklarımıza hakım olarım haınler nasıl sınırı gecıyor ..asıl benı delı eden abd neden ıstıbarat vermıyor veryansınları ne yani biz koca devlet abd demi istıbarat beklıyoruz bızım ıstıbaratımız ne ıse yarıyor ayrıca sunu cevapını almak ıstıyorum türk topraklarında bır catısma nasıl 9. bucuk saat surer bunu merak edıyorum ve hala neden hukumet sorumluları gorevden almaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kendi topraklarımız içindede hainler var.
    bizde o hainleri besliyorz. hainlerde pkklileri...
    istemedende olsa bu zincirin bir halkası biziz..
    doğuda terorist cenazelerinde görüyoruz sevgili halkımız dediklerimizi.
    heryer kırmızı yeşil sarı oluveriyor...
    seçim zamanı gelincedde birileri koşa koşa bunlara yardıma gidiyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz nedense teröristler kaçınca hep opersyon yapıyoruz her operasoyuna hazırlanmakta neredeyse 1 ay sürüyor ha girdik ha giricez böyle olursa bu işin olma olaslığı varmı 9 saat bi çatışma sürecek biz onlar havadan ve karadan çembere alamıycaz olacak şey değil insanın aklına gelen şu oluyor böyle olunca o an orda 300 terörist olduğu anlaşılır vede onlara o an karşı koyacak gücümüz olmadığından hemen müdehale edilmiyor şimdide karakol yeri değişiyor köyde taşınoyor zaten pkk i...lrin istediğide bu biz eskiden gerilla savaşında çok daha iyidik ama geri gidiyoruz bu kötü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

wtw99 ve diğer arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız yaşca benden büyükte olsa küçükde olsa herkesi saygıyla selamlıyorum . bu sayfayı ziyaret eden ARKADAŞLAR BURADAKİ MESAJLARI OKUYUN ÇOK ÖNEMLİ KONULARA PARMAK BASILMIŞTIR selamlar

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri