Bu haftaki anketimiz ''SPOR Medyası Yorumcuları Size Göre Takımlara Mudale Ediyormu?''
Çok merak ediyorum yorumları.Anket 1 hafta sürecektir.
Evet
Hayır
Bu haftaki anketimiz ''SPOR Medyası Yorumcuları Size Göre Takımlara Mudale Ediyormu?''
Çok merak ediyorum yorumları.Anket 1 hafta sürecektir.
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
evet hemde sonuna kadar
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
İlk yorum benden gelsin.Spor medyası olması idi şu an fenerin basında zico olurdu ve birçok takımın basında eski hocaları ve oyuncuları dururdu düşüncesi içersindeyim..
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
valla o yorumcuları alıp bi gün sahaya koysalar alın ülen o kadar biliyorsanız siz oynayın bakalım kaç daqkka dayanacksınız burada koşmaya deseler bakalım kaç tanesi kalır sahada!!!
geçiyorlar tv nin karşısına yok şu şöyle oldu bu böyle oldu vırt zırt konuşup duruyorlar...ben normalde hiç maç izlemem ilgim i de çekmez ama benim tuhafıma giden millet oturuyor maçı 90 dakka izliyor ve ardından bu koca göbekli yorumcular geçiyor ekrana ve saatlerce aynı izlenen o maçı anlatıp duruyorlar ve millette onların yorumuna göre ertesi gün aralarında o maçın yorumlarını yapıyorlar ...demekki bunlara bir rağbet var ki onlar da ortalıkta piyasa ediniyorlar kendilerince!!!
DİREK EVET DİREK EVET hele türkiye gibi bir yerde...
evet .........................!
bence etkisi çok değil.zaten görünen köy kılavuz istemiyor
ben bazı takımların bu yazarları çok takmadığını düşünüyorum. Hayır dedim ama evet de olabilir..
Genelde Evet ama hepsi değil olanlarda genelde ağırlığını koyanlar kendilerini belli ediyorlar zaten
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri