Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: SPOR Medyasý Yorumcularý Size Göre Takýmlara Mudale Ediyormu?

Katýlýmcý sayýsý
223. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

170 76.23%
  • Hayýr

53 23.77%
Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arasý

Konu: SPOR Medyasý Yorumcularý Size Göre Takýmlara Müdahale Ediyormu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý umuter Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    valla o yorumcularý alýp bi gün sahaya koysalar alýn ülen o kadar biliyorsanýz siz oynayýn bakalým kaç daqkka dayanacksýnýz burada koþmaya deseler bakalým kaç tanesi kalýr sahada!!!
    geçiyorlar tv nin karþýsýna yok þu þöyle oldu bu böyle oldu výrt zýrt konuþup duruyorlar...ben normalde hiç maç izlemem ilgim i de çekmez ama benim tuhafýma giden millet oturuyor maçý 90 dakka izliyor ve ardýndan bu koca göbekli yorumcular geçiyor ekrana ve saatlerce ayný izlenen o maçý anlatýp duruyorlar ve millette onlarýn yorumuna göre ertesi gün aralarýnda o maçýn yorumlarýný yapýyorlar ...demekki bunlara bir raðbet var ki onlar da ortalýkta piyasa ediniyorlar kendilerince!!!
    ustam aynen katýlýyorum. bu yorumcular masa baþýnda ahkam keserken o nefes kesen doða þartlarýnda 90 dakika koþmak ve çimlerde yürümek o kadar kolay deðil. saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eleþtiri her zaman için iyidir bence. kiþilerin yanlýþlarýný görmesini saðlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle evet bu kadarda olmaz..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

býrseylerý býlende býlmeyen de atýp sallýyor.ama rýdvan dýlmen gýbý koyu fenerlý býr adam en azýndan gerceklerý konusuyor.hele su hýncal ulýç yokmu?yav!adam resmen iþin magazin boyutuna dalýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Anket süresi doldugu için anket kapanmýþtýr.

Sayfa 3/3 ÝlkÝlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri