Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
ustam aynen katýlýyorum. bu yorumcular masa baþýnda ahkam keserken o nefes kesen doða þartlarýnda 90 dakika koþmak ve çimlerde yürümek o kadar kolay deðil. saygýlar.valla o yorumcularý alýp bi gün sahaya koysalar alýn ülen o kadar biliyorsanýz siz oynayýn bakalým kaç daqkka dayanacksýnýz burada koþmaya deseler bakalým kaç tanesi kalýr sahada!!!
geçiyorlar tv nin karþýsýna yok þu þöyle oldu bu böyle oldu výrt zýrt konuþup duruyorlar...ben normalde hiç maç izlemem ilgim i de çekmez ama benim tuhafýma giden millet oturuyor maçý 90 dakka izliyor ve ardýndan bu koca göbekli yorumcular geçiyor ekrana ve saatlerce ayný izlenen o maçý anlatýp duruyorlar ve millette onlarýn yorumuna göre ertesi gün aralarýnda o maçýn yorumlarýný yapýyorlar ...demekki bunlara bir raðbet var ki onlar da ortalýkta piyasa ediniyorlar kendilerince!!!
eleþtiri her zaman için iyidir bence. kiþilerin yanlýþlarýný görmesini saðlar
Kesinlikle evet bu kadarda olmaz..
býrseylerý býlende býlmeyen de atýp sallýyor.ama rýdvan dýlmen gýbý koyu fenerlý býr adam en azýndan gerceklerý konusuyor.hele su hýncal ulýç yokmu?yav!adam resmen iþin magazin boyutuna dalýyor.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)