REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: "Armut gibi beş defa karakolu bastırdılar!!!" Erman Hoca ağır konuştu!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bir çoğunuz askerlik yaptı ve görmüştürsünüz askeriyedeki israfsızlığı yemekhaneye gelmeden çöpe atılan yemekler,bir kac gun kullanılıp atılan botlar giysiler vs vs.. daha bir çok şey şimdi kalkıp bütçe sıkıntısından demek işi tamamen siyaset üzerine yıkmaktır ayıptır günahtır golf sahası yapacak para varda karakol yapacak yokmu???
    :45: :45: :45:

evet kazanlarla yemek döküldüğüne şahit oldum...hiç kullanılmayan battaniye ve çarşafların imha edilmek için toplandığınada......
    ------atatürk ağa,paşa,.....vs gibi unvanları kaldırdıydı haniii...yalakalık olsun diye mi ,yoksa korkudan mı.!.saygıdan mı.!!. bilinmez..(????)....önümüze çıkan yıldızlı vatandaşlara "paşam" deyip durursan olacağı budur...
    şehitlerimize ALLAHtan rahmet,ailelerinede başsağlığı diliyorum...
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

GAZETEDE OKUDUM 3 ay önce fransada tatbikatta bir askerin silahında plastik mermi olacağı yerde gerçek mermi çıkmış birkaç asker yaralanmış sonuç genel kurmay başkanı istifa etmiş bizde çatışma olurkan bazı komutanlar golf oynamaya gidiyor golf oynadığı ılçeye şehit ramazanın cenazesi geliyor cenazeye katılmadan oradan ayrılıyor arkadaşlar çatışma 9.5 saat sürerde orda 350-400 hain sağ kalırmı yahu güpegündüz bide yahu nerde bizim dağları döven uçaklarımız işte sana hedef 9.5 saataskerinle savaşıyor boş dağı taşı döveceğine var bu işte birşeyler ama OLAN GENCECİK EVLADIN TOPRAĞA VERENLARE VE EŞLERE VE KÜÇÜCÜK COCUKLARA VEDE ANA KARNINDAKI DOĞMAMIŞ YETİMLERE OLUYOR .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    GAZETEDE OKUDUM 3 ay önce fransada tatbikatta bir askerin silahında plastik mermi olacağı yerde gerçek mermi çıkmış birkaç asker yaralanmış sonuç genel kurmay başkanı istifa etmiş bizde çatışma olurkan bazı komutanlar golf oynamaya gidiyor golf oynadığı ılçeye şehit ramazanın cenazesi geliyor cenazeye katılmadan oradan ayrılıyor arkadaşlar çatışma 9.5 saat sürerde orda 350-400 hain sağ kalırmı yahu güpegündüz bide yahu nerde bizim dağları döven uçaklarımız işte sana hedef 9.5 saataskerinle savaşıyor boş dağı taşı döveceğine var bu işte birşeyler ama OLAN GENCECİK EVLADIN TOPRAĞA VERENLARE VE EŞLERE VE KÜÇÜCÜK COCUKLARA VEDE ANA KARNINDAKI DOĞMAMIŞ YETİMLERE OLUYOR .

malesef dostum sonuna kadar haklısın saatte 1000 km hızla uçabilen f 16 gibi uçaklar için olayın olduğu o bölgeye ulaşmak türkiyenin en uzak noktasından bile kalkmış olsa en fazla 5 dakikasını alır!!!demekki bu teröristlerin güvendikleri bildikleri bi şeyler var ki 10 saate yakın bir süre boyunca vatanımıza saldırma cesaretini ve cüretini gösterebiliyorlar :49: acaba amerikalı amcaları kalkan ve inen uçakları haber mi ediyor bunlara ya da ne bilewyim yardıma gelen askeri birliklerin durumunu mu ispiyonluyor??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi yemek yemeden önce askerin birtanesi allahımıza hamd olsun milletimiz...derken komutan allah demiyeceksin tanrımıza diyeceksin dedi ve tabiki şok olduk her neyse asker askerliğiyle ilgilenmiyor giyimle sakalla yok laiklik ellden gidiyorla v.s işlerle ilgileniyor ve bu devletin kaymağınıda onlar yiyor hani büyük devlettik hani istihbaratımız güççlüydü geçin bunları be hükümetin bile haberi olmuyordur bu olanlardan anasını

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ödenek yoksa 2000.yılında marmaris ak saz deniz üstünde biraz bulundum
    paşalara 7 yıldızlı konaklama yapılıyordu bizde numune yapmak için çağrılmıştık
    oraya inanın bana sırf yapılan komples le 250 ak tütünler yapılırdı ama kimi kime
    şikayet edecen bir örnek fayansların içine attığımız bir adet
    20x25cm dordur 100 ytl ye ispanyadan ithal ediliyordu
    onlara var ödenek ama gariban evlatlarını koruyacak karakoların
    yapılmasına yok.bizde çok yedik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

.....................p

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aydinoz1907 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    .....................p
    bu neydi şimdi ikinci kez olmasın.
    cidiyesizliğinde bir adabı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ödenek yoksa 2000.yılında marmaris ak saz deniz üstünde biraz bulundum
    paşalara 7 yıldızlı konaklama yapılıyordu bizde numune yapmak için çağrılmıştık
    oraya inanın bana sırf yapılan komples le 250 ak tütünler yapılırdı ama kimi kime
    şikayet edecen bir örnek fayansların içine attığımız bir adet
    20x25cm dordur 100 ytl ye ispanyadan ithal ediliyordu
    onlara var ödenek ama gariban evlatlarını koruyacak karakoların
    yapılmasına yok.bizde çok yedik.
    BUNLAR GÖZE GÖRÜNMEZ DE BİRBASKINDA HARCANAN CEPHANE NİN HESABI YAPILIR
    ZAMAN İNSANLARI DEĞİL ARMUTLARI OLGUNLAŞTIRIR

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri