:45: :45: :45:
evet kazanlarla yemek döküldüğüne şahit oldum...hiç kullanılmayan battaniye ve çarşafların imha edilmek için toplandığınada......
------atatürk ağa,paşa,.....vs gibi unvanları kaldırdıydı haniii...yalakalık olsun diye mi ,yoksa korkudan mı.!.saygıdan mı.!!. bilinmez..(????)....önümüze çıkan yıldızlı vatandaşlara "paşam" deyip durursan olacağı budur...
şehitlerimize ALLAHtan rahmet,ailelerinede başsağlığı diliyorum...

Teşekkur:
GAZETEDE OKUDUM 3 ay önce fransada tatbikatta bir askerin silahında plastik mermi olacağı yerde gerçek mermi çıkmış birkaç asker yaralanmış sonuç genel kurmay başkanı istifa etmiş bizde çatışma olurkan bazı komutanlar golf oynamaya gidiyor golf oynadığı ılçeye şehit ramazanın cenazesi geliyor cenazeye katılmadan oradan ayrılıyor arkadaşlar çatışma 9.5 saat sürerde orda 350-400 hain sağ kalırmı yahu güpegündüz bide yahu nerde bizim dağları döven uçaklarımız işte sana hedef 9.5 saataskerinle savaşıyor boş dağı taşı döveceğine var bu işte birşeyler ama OLAN GENCECİK EVLADIN TOPRAĞA VERENLARE VE EŞLERE VE KÜÇÜCÜK COCUKLARA VEDE ANA KARNINDAKI DOĞMAMIŞ YETİMLERE OLUYOR .

Yer imleri